Hoe om te trainen in Microsoft Excel 2007

Hoe om te trainen in Microsoft Excel 2007


Microsoft Excel 2007 is een software programma waarmee u om te profiteren van het gemak en de organisatorische bevoegdheden van het gebruik van spreadsheets om uw gegevens te organiseren. Echter, Excel gaat over meer dan alleen het typen in woorden en getallen. Er is een breed scala van verschillende mogelijkheden die u toelaten om meer gedetailleerde spreadsheets te creƫren, organiseren zeer grote hoeveelheden gegevens en het uitvoeren van moeilijke wiskundige functies allemaal op hetzelfde moment in Excel.

instructies

1 Praat met uw werkgever. Als u Microsoft Excel 2007 te gebruiken voor het werk, kan uw werkgever een trainingsprogramma op zijn plaats of kunnen bereid zijn om op te starten om te trainen medewerkers helpen.

2 Werk samen met uw instructeur. Als u Microsoft Excel 2007 te gebruiken voor een klasse, kan je instructeur in staat zijn om u te helpen begrijpen wat je moet weten om opdrachten te voltooien. Tutoring services is wellicht ook beschikbaar zijn via uw school.

3 Ga door de Microsoft Excel 2007 gemiddeld niveau tutorial. Dit is een gratis service van Microsoft die u meeneemt door alle basisfuncties van Excel en het gebruik van een hands-on aanpak om u te helpen te behouden wat je leert. De tutorial duurt 30 tot 40 minuten.

4 Gebruik de "Steun / Training" pagina Excel 2007 wanneer u algemene vragen over Excel of wilt u weten hoe om toegang te krijgen of een specifieke taak te volbrengen. Vanaf deze pagina kunt u toegang tot meerdere informatieve artikelen.

5 Maak gebruik van andere Microsoft Excel trainingen. Microsoft biedt aparte programma's voor verschillende toepassingen van Excel, zoals het maken van werkboeken, het invoeren van formules en het toevoegen van grafieken. Deze cursussen geven u meer diepgaande informatie over elke belangrijke gebruik.

6 Oefenen wat je leert. Elke keer dat u iets nieuws te leren in uw Excel-opleiding, de praktijk. Bijvoorbeeld, als je leert hoe je een formule te gebruiken, maakt u een praktijk spreadsheet met data om uw kennis te testen. Dit helpt u te behouden wat je leert.