Hoe om te stoppen met Word Van het maken van een zwarte lijn over de pagina

Een van de meer nuttige commando's van Microsoft Word kan ook het meest vervelend zijn als je niet begrijpt hoe de commando werkt. "Auto Correct" en zijn subopdracht "Auto Format As You Type" bespaart u tijd door de vaststelling van kleine fouten terwijl u typt of het invoegen van tekst en opmaak verandert op basis van voorgeprogrammeerde snelkoppelingen. Een van de sneltoetsen is de paragraaf grens gemaakt wanneer u typt drie hekje (#), sterretje (*) of streepje (-) symbolen op een rij. Als je niet bekend bent met de "Auto Correct" functie, het resultaat is een zwarte lijn over uw pagina die onmogelijk te verwijderen lijkt.

instructies

Turn Off the Automatic Border instelling

1 Dubbelklik op de Microsoft Word applicatie of kies vanuit het menu Start om het uit te voeren.

2 Typ wat tekst in het document venster leeg.

3 Druk op de "Enter / Return" toets om een ​​nieuwe paragraaf te starten en typ ofwel "***", "###" of "---" en druk op de "nogmaals Enter / Return" om naar de volgende regel. Een grens zal verschijnen op de pagina.

4 Klik op de "File" knop (Word 2010) of op de knop "Office" (Word 2007) in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer "Options" (Word 2010) of "Opties voor Word" (Word 2007).

5 Klik op de categorie "Proofing" in het venster opties en selecteer "AutoCorrectie-opties."

6 Klik op het tabblad aan de bovenkant van het venster AutoCorrectie-opties die zegt "AutoFormat terwijl u typt."

7 Vinkt u het vakje naast "Border Lines" naar Word te stoppen van het vervangen van de symbolen ###, *** en --- met een rand als u liever de zwarte lijn niet automatisch weer verschijnen.

8 Klik op de knop "OK" om terug te keren naar het document venster.

Verwijder de automatische Rand

9 Klik op de lijn boven de grens op de pagina, houdt u de muisknop ingedrukt en sleep om de lijn onder de grens voor alle alinea's in de buurt van de grens te markeren.

10 Klik op het tabblad "Thuis" aan de bovenkant van het scherm, klik vervolgens op de "Border" knop op de "Paragraaf" panel. Een drop-down menu zal verschijnen.

11 Kies "No Border" in dit menu en de grens op uw pagina zal verdwijnen.

Hints

  • U kunt ook een automatische rand te verwijderen onmiddellijk nadat het lijkt door ofwel de toets "backspace", klikken op het pictogram "Ongedaan maken" op de werkbalk Snelle toegang in de linkerbovenhoek van het scherm of door te drukken op de toetsen "Ctrl" + "Z" op het toetsenbord om de laatste opdracht ongedaan te maken.
  • In oudere versies van Word voor Windows en Word voor Macintosh, wordt de Auto commando juiste opties onder het menu 'Extra'.