MSI Package Tutorial

Microsoft Installer-pakketten voor te bereiden een bestand of groep van bestanden met de instructies die nodig zijn om een ​​programma te installeren. De Server-cd van Windows 2000 bevat de programma's die nodig zijn om het pakket te maken. De programma's werken door het vergelijken van de verschillen tussen een PC met een vers geïnstalleerde besturingssysteem en een PC waar de enige wijzigingen die u betrokken opzetten van uw software. Het Discover programma op de Server-cd van Windows gebruikt deze wijzigingen in de Microsoft Installer-pakket te maken.

instructies

1 Het opzetten van een schone pc alleen met het besturingssysteem en eventuele recente servicepacks is geïnstalleerd. Het opzetten van een secundaire verwijzing computer om het proces te controleren. Laat de twee computers aan te sluiten. Installeer de Veritas Software Console-software pakket van de Windows-cd. De Veritas bestanden bevinden zich op 'Valueadd \ 3rdParty \ Mgmt \ Winstle \ Swiadmle.msi. "

2 Open de "Discoz.exe" launcher voor het Discover-programma vinden in de map "Winstall" in "My Network Places" op de schone pc. Start het programma en voer het commando om een ​​te nemen "Voordat momentopname." Selecteer welke stations te scannen en alle bestanden die moeten worden uitgesloten.

3 Installeer het programma waarvoor u de MSI-pakket op de schone computer te maken en de machine opnieuw op te starten. Zorg ervoor dat het programma goed functioneert, voer het Discover programma opnieuw, dit keer met behulp van een "After momentopname." Ontdek zal vervolgens het MSI-pakket met de verschillen tussen de twee foto's.