Hoe kan ik Java-updates installeren

Java wordt normaal ingesteld om automatisch te downloaden en zijn eigen updates te installeren. Echter, als je de automatische updates hebt uitgeschakeld, moet u belangrijke updates handmatig te downloaden en te installeren. De updates uitgebracht door Java's schepper, Sun Microsystems, zijn vaak beveiligingsupdates en niet updaten kan uw computer in gevaar brengen. Om de updates te krijgen, moet je de Java website te bezoeken.

instructies

1 Ga naar de Java-downloadcentrum (zie bronnen).

2 Klik op "Do I Have Java? ' vinden onder de grote "Free Java Download" knop. Dit zal automatisch controleren welke versie van Java u momenteel op uw computer en of er updates beschikbaar zijn. Doorgaan als het vertelt je dat je niet over de meest recente versie.

3 Klik op de "Download Java Now" knop. Klik op de "Free Java Download" knop op de volgende pagina. Dit zal automatisch het downloaden te starten. Klik op "File Save" in het pop-up.

4 Voer het exe-bestand dat werd gedownload door erop te dubbelklikken. Dit zal de Java installer starten.

5 Klik op "Install" in de installer en vervolgens kiezen of u de Yahoo! werkbalk met Java en vervolgens op de knop "Next" te installeren. Java wordt dan geïnstalleerd. Klik op de knop "Sluiten" als de installatie is voltooid.

Hints

  • Verwijder oude versies van Java via de Add / Remove Programs sectie van het bedieningspaneel als je geen programma's die moeten them.Update Java regelmatig om ervoor te zorgen dat uw systeem is zo veilig mogelijk.