Hoe om meerdere clips in Nero Convert

Het omzetten van videobestanden kan een lange tijd in beslag nemen, maar in plaats van alleen het omzetten van een bestand na het andere, kunt u Nero's software gebruiken om meerdere bestanden te combineren, bewerken en converteren van een laatste bestand. Dit bespaart tijd en kunt u laten de conversie gebeurt allemaal in een keer in plaats van het instellen van het opnieuw en opnieuw op. Nero kunt u ook kiezen uit een selectie van video types zoals MPEG, AVI en WMV.

instructies

1 Start een nieuw project in Nero Vision. Als u snel toegang tot een nieuw Nero Vision bewerken project, ga naar "Nero Start Smart" en klik op het icoon dat zegt: "Film maken."

2 Importeer uw bestanden in het project door te klikken en te slepen naar de "Window Project" in de rechter bovenhoek van het scherm. U kunt ook op het mappictogram en selecteer "Browse en Import" om de video bestanden te kiezen.

3 Sleep de videobestanden naar beneden in de "Storyboard Timeline." Klik en sleep elk bestand om links of rechts van andere bestanden om ze te organiseren in de finale gewenste volgorde voor de video.

4 overgangen toevoegen in-tussen de video's door te klikken op de tab 'Transitions' in de rechterbovenhoek. Overgangen zijn ingedeeld op "3D", "Special Effect", "Fade" en "Push." Bekijk een voorbeeld van de overgang en selecteer het door te klikken en te slepen een overgang naar het kleine vakje naast clips.

5 Klik op de "Next" icoon wanneer de video's worden georganiseerd. Het programma zal de video op te slaan en keert u terug naar het hoofdscherm.

6 Klik op het icoon "Encode". Het venster "Encode" laadt automatisch.

7 Selecteer een video-indeling met behulp van de drop-down menu in de rechter bovenhoek.

8 Pas de video-eigenschappen aan de rechterkant van het scherm. In de meeste gevallen zijn de standaard instellingen geven meestal de beste kwaliteit, maar u kunt de frame rate te verhogen, bijsnijden van de afbeelding of de kwaliteit te verlagen voor gebruik op het internet of via een e-mail.

9 Selecteer een bestand locatie door te drukken op het pictogram "Browse" aan de onderkant van het scherm.

10 Klik op het icoon "Encode" om te beginnen met het laatste te maken. Een klein venster toont een real-time frame per frame preview van de te maken samen met een teller aan de onderkant van het scherm dat een geschatte doorlooptijd geeft.

11 Test de video in een mediaspeler om te controleren of deze correct omgezet.