Gratis Computer Diagnostics

Gratis Computer Diagnostics


Er zijn veel diagnostische software programma's die alleen maar zal identificeren of verwijderen van schadelijke software op uw computer. De werking van deze programma's is eenvoudig als uw computer niet is geïnfecteerd met een self-het behoud van malware of virussen die actief de werking van de diagnostische instrumenten wordt voorkomen. Als je zo'n nare infectie, het starten van de computer in de veilige modus of hardlopen RKill zal u toelaten om het diagnose-instrument uitvoeren en identificeren van het probleem.

Dowloand Diagnostic Software

Download een van de gratis diagnostische software programma's en scan je pc. Als uw computer niet is geïnfecteerd met een bijzonder kwaadaardig virus of malware, zal een goede diagnose probleem eenvoudig het probleem te identificeren. Helaas zijn veel kwaadaardige software programma's uit te schakelen de diagnostische instrumenten om detectie, in welk geval u verdere actie moeten ondernemen te voorkomen.

Start in de veilige modus

Start in de veilige modus. Geavanceerde malware maakt het moeilijker voor u om het diagnosticeren. Zij erkennen antivirus software en malware removal tools en zal voorkomen dat u het opstarten van deze programma's op uw computer. Een optie is om je computer op te starten in de veilige modus waar alleen de kritische componenten zal werken terwijl alle add-on software, zoals malware, zal niet actief zijn (het verwijderen van virussen en anti-malware programma's zijn meestal ontworpen om te draaien in de veilige modus). om de veilige modus te krijgen, start de computer opnieuw en terwijl het opnieuw wordt opgestart, drukt u op de F8-toets. In het zwarte scherm dat verschijnt, selecteert u de veilige modus met de pijltoetsen en druk op enter.

Run RKill

Stop de malware. Als, om welke reden dan ook, hoef je niet wilt werken in de veilige modus, kunt u de malware op de achtergrond uitgevoerd met RKill stoppen (de opvoeding van de task manager door te drukken op CTRL, ALT, DELETE zal waarschijnlijk niet werken als de meeste malware is actief in stealth modus). Een klein programma genaamd RKill zullen de meeste malware te stoppen in zijn tracks. Download het programma bestand op uw bureaublad en dubbelklik op het pictogram. De software wordt gestart en het meest te beëindigen, zo niet alle, malware op de achtergrond draaien, zodat u de diagnostische instrumenten kan draaien.

Pas op voor malware

Niet achteloos betalen. Als je pop-up vensters die u naar een het verwijderen van virussen website, uw web-browser gaat naar sites vragen voor credit card gegevens of krijg je andere verdachte leads die beloven om het probleem te verwijderen, vermoedt dat een oplichterij. Veel malware-programma's zich voordoen als het verwijderen van virussen of anti-malware-instrumenten, met de belofte om de problemen die ze hebben gecreëerd te verwijderen. Als je valt voor deze en voer uw credit card informatie, kunnen uw persoonlijke gegevens illegaal worden gebruikt voor ongeoorloofde doeleinden. Gebruik alleen diagnostische instrumenten aanbevolen en met elkaar verbonden door betrouwbare bronnen en klik nooit op verdachte links.

Lees de kleine lettertjes

Lees de kleine lettertjes. Diagnostische programma's die beloven om het probleem te identificeren gratis misschien niet de onderliggende probleem kosteloos repareren. Veel programma's zullen erachter te komen wat er mis is met uw computer, maar zal dan vragen om een ​​betaling voordat ze de bedreigingen te verwijderen. Dergelijke procedures niet noodzakelijk wijzen op een scam en veel legitieme programma's werken op deze manier. Om geen tijd en hardware ruimte verspillen, lees de kleine lettertjes op een gratis diagnostische programma en te begrijpen of het programma alleen maar problemen zullen identificeren of daadwerkelijk vast te stellen ze gratis en kies op basis van uw behoeften.