Hoe te repareren van een CRC Data Check op een DVD

Hoe te repareren van een CRC Data Check op een DVD


Een cyclische redundantiecontrole, bekend als CRC voor de korte, is een fout die zo nu en dan optreedt op Windows-besturingssystemen. Het wordt vaak gerelateerd aan een probleem met de optische media zoals een DVD, of de stations die worden geassocieerd met hen. De oplossing voor het repareren van deze gegevenscontrole fout niet meteen duidelijk, maar het is ook niet moeilijk. Je moet in staat zijn om een ​​procedure te volgen en op uw manier computing glad in een mum van tijd.

instructies

1 Koop een DVD lensreiniger schijf en gebruiken volgens de aanwijzingen van de fabrikant. Een vuile DVD drive is een veel voorkomende oorzaak van CRC-fouten.

2 Controleer de DVD die u voor krassen of andere beschadigingen. Vervang een beschadigde DVD en je kan heel goed het oplossen van de CRC probleem.

3 Verwijder het papier etiketten van uw DVD. Deze labels kunnen veroorzaken vaak onevenwichtige of suboptimale disc snelheden.

4 Vervang een gebrande dvd met de originele DVD. Gebrand kopieën van dvd's leiden tot meer CRC-fouten dan de originelen.

5 Controleer de kabels en aansluitingen op de dvd-drive. Als een van hen is losgeraakt, kunt u een CRC-fout ontvangen.

6 Zet een DVD die u weet zijn in goede staat in uw dvd-station. Je moet over een dvd die u met succes in een andere computer recent heeft gebruikt te kiezen. Als u hebt geprobeerd alle vijf bovenstaande stappen zonder geluk, en een goede dvd-triggers nog steeds een CRC-fout, dan moet u uw dvd-schijf te vervangen.