Hoe te herstellen Active Desktop Script

Op computers waarop versies van Windows uitgebracht voorafgaand aan Vista, een functie genaamd Active Desktop biedt live content van het web, weergegeven in Internet Explorer. Deze inhoud blijft op het bureaublad en nog steeds worden bijgewerkt, zelfs als Internet Explorer is niet open. Na een upgrade naar Internet Explorer 7, kunt u vinden dat Active Desktop niet meer functioneert zoals het hoort. U kan een fout bericht met een "Restore My Active Desktop" koppeling, gevolgd door een Internet Explorer script fout ontvangen wanneer u erop klikt.

instructies

1 Druk gelijktijdig op de Windows-toetsen en "R" op het toetsenbord tegelijk. De "Run" commando venster zal verschijnen.

2 Typ "regedit" zonder aanhalingstekens in het venster Uitvoeren en druk op "Enter." Dit zal de Register-editor te starten.

3 Dubbelklik op de mappen op de linkerhelft van het scherm om "HKEY_CURRENT_USER," om te bladeren "Software", "Microsoft", "Internet Explorer", "Desktop" en "componenten."

4 Zoek de ingang met de naam "DeskHtmlVersion" aan de rechterkant van het scherm, en dubbelklik erop. In het vak "Waardegegevens", kunt u het getal "272" of een andere waarde te zien.

5 Verander het getal in het vak "Value data" op "0" en klik op "OK."

6 Sluit het venster en start de computer opnieuw op te starten. Als de link "Restore My Active Desktop" is nog steeds aanwezig is nadat de computer opnieuw is opgestart, klik erop om uw Active Desktop scripts terug te brengen.