Hoe maak je een multi-pagina PDF converteren naar een Individual

Hoe maak je een multi-pagina PDF converteren naar een Individual


Alle wijzigingen die u moet maken om de Portable Document Format (PDF) kan worden gemaakt met behulp van Adobe Acrobat Pro 9. U hoeft niet naar de oorspronkelijke toepassing te openen, omdat de PDF-fonts, pagina's, kleur kan veranderen en zelfs verwijderen en pagina's toe te voegen. Zo kan bijvoorbeeld een meerdere pagina's PDF worden gemaakt in een enkele pagina PDF terwijl het origineel met meerdere pagina's PDF intact. Het PDF-ontwerp maakt het gemakkelijk en houdt de bestandsgrootte klein, zodat ze kunnen worden verzonden via e-mail of webpagina's gemaakt.

instructies

Pagina's uitnemen

1 Ga naar het menu "Bestand" en vervolgens "Open." Zoek en selecteer de meerdere PDF te extraheren.

2 Ga naar de "Document" menu en vervolgens "Pagina's uitnemen." Wanneer het venster "Extract Pages" wordt geopend, type "1" in het "Van" vorm.

3 Typ het laatste paginanummer, in de "To" vorm.

4 Vind of maak een nieuwe map de uitgepakte pagina's op te slaan, wanneer het venster "Map selecteren" wordt geopend. Het geëxtraheerde pagina's worden genummerd.

export Pages

5 Ga naar "File", "Export", "Postscript" en vervolgens "Encapsulated Postscript." Het venster "Opslaan als" wordt geopend.

6 Vind of maak een map naar de Encapsulated Postscript (EPS) bestanden op te slaan.

7 Klik op 'Instellingen' en klik vervolgens op 'Algemeen'.

8 Ga naar de sectie "Paginabereik" waar twee opties zijn beschikbaar voor het exporteren van alle pagina's of een bereik van pagina's.

9 Klik op "OK" en klik op 'Opslaan'.

Adobe Illustrator

10 Klik op het menu "Bestand", dan "Open" en selecteer een PDF meerdere pagina's die u wilt scheiden in afzonderlijke pagina's. Een venster "Open PDF" wordt geopend.

11 Klik in het vak "Voorbeeld" zich onder toetsen "OK" en "Annuleren."

12 Klik op de pijltjes om de pagina die u wilt openen te lokaliseren. De pagina wordt weergegeven in een vak boven de pijlen. De vorm tussen de pijlen zal u vertellen het huidige paginanummer.

13 Klik op "OK" zodra u de pagina die u wilt openen hebt gevonden. Slechts één PDF pagina kan worden geopend op een moment dat met Illustrator.

14 Ga naar "File" en vervolgens "Opslaan als." Noem het bestand en klik op 'Opslaan'. Met behulp van 'Opslaan als' zal de geopende PDF één pagina PDF te maken.

Hints

  • Een snelle methode om het extraheren van pagina's kan worden gedaan vanaf de zijbalk links van de PDF. Klik op het icoon "Pagina's" aan de top. De muis over het pictogram zal de volgende verklaring te onthullen: Pagina's: Ga naar specifieke pagina's met behulp van miniatuurafbeeldingen. Klik met de rechtermuisknop op de eerste pagina en kies "Extract Pages."