Hoe kan ik een wachtwoord op XP activeren

Wanneer u een gebruikersnaam te maken in Windows XP, wordt een leeg wachtwoord toegepast, tenzij u anders aangeeft. Als u een wachtwoord wilt activeren, moet u het wachtwoord van de gebruiker in het Configuratiescherm. Hiervoor hebt u een gebruikersaccount met beheerdersrechten op de computer heeft. De beheerder kan een gebruiker het wachtwoord op het systeem te activeren. De wijzigingen toe te passen direct, zodat de gebruiker wordt gedwongen om het nieuwe wachtwoord typt u de volgende keer dat hij inlogt.

instructies

1 Meld u aan bij uw Windows XP-computer met behulp van uw gebruikersnaam en een wachtwoord. Nadat de computer eindigt in te loggen en het laden van de desktop-instellingen, klikt u op de knop "Start" en klik op 'Configuratiescherm'.

2 Klik op "User Accounts" in het hoofdmenu Control Panel venster. Een lijst van gebruikers komt. Klik op de gebruiker voor wie u het nieuwe wachtwoord te activeren.

3 Klik op "Maak een Password" in de lijst van de rekening van koppelingen. Deze link brengt u naar een scherm waar u het wachtwoord dat u wilt activeren typen. Typ het wachtwoord in de eerste twee tekstvakken.

4 Typ een hint voor het nieuwe wachtwoord in het "Password Hint" tekstvak. Deze hint helpt de gebruiker het wachtwoord voor het geval dat het wordt vergeten herinneren.

5 Klik op de "Create Password" knop aan de onderkant van het venster. Het wachtwoord wordt gemaakt en geactiveerd voor de gebruiker. U kunt deze stappen uit te voeren op elk van uw Windows XP-gebruikersaccounts.