Hoe de Computer Infrarood gebruiken als een TV Remote

Hoe de Computer Infrarood gebruiken als een TV Remote


Als u de afstandsbediening kwijt voor uw tv of je gewoon niet willen opstaan ​​van uw pc, kunt u infrarood-poort van uw computer te gebruiken als afstandsbediening. Alles wat je nodig hebt is een stukje software dat ervoor zorgt dat uw computer en uw televisie te communiceren. Op deze manier kunt u het kanaal veranderen of het volume te verhogen en nooit af te stappen van uw computer.

instructies

1 Aankoop van de NetRemote software. Dit programma werkt op beide computers en pocket pc's en zal hen om te zetten in afstandsbedieningen. Met ingang van december 2010 dit programma is $ 29,95 en wordt geleverd met een 30-dagen gratis trial.

2 Download en installeer het programma op uw computer en opnieuw te starten (zie bronnen).

3 Open de applicatie na de installatie door te klikken op het pictogram op het bureaublad. Wat lijkt op een afstandsbediening verschijnt op uw scherm.

4 Hoek de infraroodpoort van uw computer naar de televisie. De haven bevindt zich meestal aan de zijkant van uw computer en zal rood van kleur zijn. Klik op het tabblad "Setup". U krijgt een lijst met items die u kunt bedienen zien; selecteer TV. Ga naar uw televisie handleiding en vind de infrarood afstandsbediening code. In markeerde het veld "Infrared Remote Code ', typt u de code in.. Als je niet kunt vinden het dan gewoon richt je afstandsbediening op infrarood-poort van uw computer en houd de knop gedurende vijf seconden. Zodra uw code is geaccepteerd druk op "OK."

5 Test de afstandsbediening door het veranderen van kanalen en het volume.