Hoe maak je een T-shirt Design in Adobe Photoshop 7 Maak

Heb je ooit wilde om een ​​aangepaste t-shirt te ontwerpen voor uzelf of zelfs te verkopen? Misschien heb je dacht dat je niet alle van de juiste tools hebt om uw product te creëren. Gelukkig is het niet veel nodig om een ​​T-shirt van uw eigen of zelfs als geschenk voor uw vrienden. Alles wat je nodig hebt is een computer, overhemd, printer, ijzer-op papier en veel ideeën.

instructies

1 Klik op Bestand / Nieuw. Pas de beeldgrootte tot 865 x 600 pixels.

2 Kleur de achtergrond van je T-shirt het ontwerp met behulp van je emmer gereedschap verf. Het wordt aanbevolen dat als je shirt is wit, een witte achtergrond te gebruiken; als je shirt is zwart, u gebruik maken van een zwarte achtergrond, en ga zo maar door.

3 Voeg een afbeelding aan uw T-shirt ontwerp (beelden zijn te vinden over het hele internet, maar moet u toestemming van de eigenaar te vragen voor het gebruik).

4 uw afbeelding te bewerken zoals gewenst door het toevoegen van verschillende kleureffecten, slagschaduwen, borstels, patroon overlays of wat u wenst.

5 Het beeld op je achtergrond.

6 Print het beeld op ijzer-on computer papier of transfer papier.

7 Volg de instructies op de verpakking van het papier om je T-shirt te maken.

Hints

  • Experiment met meer tekst en afbeeldingen toe te voegen rond de hoofdafbeelding zoals sparkles, sterren, harten en ploetert.