Hoe te verwijderen van een wachtwoord in Outlook

Outlook slaat een veel informatie, waaronder e-mail, persoonlijk, contacten, afspraken. Een wachtwoord instellen voor uw Personal Folder is een goed idee om de privacy en veiligheid te handhaven. Maar wanneer het wachtwoord is vergeten of verloren, kan paniek in te stellen. Herstellende en uw wachtwoord resetten is niet moeilijk, maar het vereist wel een paar stappen naar succes te voltooien.

instructies

Download en Installatie

1 Open de link in de sectie verwijzingen van dit artikel voor de Password Recovery Tool.

2 Wanneer u wordt gevraagd, slaat u het bestand op een locatie op uw computer. Let op de locatie, zodat u het bestand later kunt terugvinden.

3 Ga naar de locatie van de bestanden van uw nieuwe download.

4 Voer het "RecoveryToolboxForOutlookPasswordInstall.exe" door te dubbelklikken op het bestand of door het bestand te selecteren en het raken van "Enter."

5 Klik op "Next" op het eerste scherm van de installatiewizard.

Selecteer de optie "I de overeenkomst te accepteren," en klik op 'Volgende'. Klik op "Next" op het scherm "Select Destination Location". De standaard locatie is prima.

Klik op "Next" wanneer gevraagd waar het programma snelkoppeling moet worden geplaatst. Nogmaals, de standaard is prima.

Selecteer "Maak een snelkoppeling," en klik op 'Volgende'.

6 Klik op "Install". Wanneer het installatieproces is voltooid, selecteer "Launch Recovery Toolbox voor Outlook Password" en klik op "Finish."

Hierdoor wordt het hoofdvenster van het password recovery tool weer te geven. U kunt de informatie op het eerste venster informatie te negeren.

Recover Password

7 Klik op "Open PST File" om te zoeken naar het PST bestand waarvoor u het wachtwoord nodig.

8 Klik op het mappictogram aan het einde van het invoerveld "Naam File" en ga naar uw PST-bestand.

9 Selecteer uw PST-bestand en klik op 'Openen'. Dit zal het pad en de bestandsnaam van uw PST-bestand weer te geven.

Dit zal ook een wachtwoord voor uw PST bestand weer te geven. Dit is niet noodzakelijkerwijs het werkelijke wachtwoord van het bestand Outlook PST, maar het zal werken voor het verwijderen van het wachtwoord.

10 Markeer de inhoud van het veld "Wachtwoord", klik met de rechtermuisknop en kies 'Kopiëren'. Nu is het wachtwoord wordt opgeslagen in het geheugen voor u. U kunt ook het wachtwoord naar beneden.

11 Open Outlook. Als het veld wachtwoord wordt weergegeven, klikt u in het veld, klik met de rechtermuisknop en kies "Plakken" en vervolgens op "OK."

Dit wachtwoord is alleen geldig als het standaard bestandssysteem geladen door Outlook is het bestand waarvoor u het herstellen of het verwijderen van het wachtwoord. Als het niet het standaard bestandssysteem, gewoon beginnen met Outlook.

Plaatsing van PST-bestand in Outlook

12 Open Outlook, als het al niet.

13 Klik op "File" en vervolgens "Data File Management" om uw Outlook PST bestand uit de lijst te selecteren.

Het venster Accountinstellingen kunt u veranderen, toevoegen en verwijderen van Outlook PST-bestanden van uw huidige Outlook-profiel.

14 Selecteer de persoonlijke map en Outlook PST bestand waarvoor u het wachtwoord wilt verwijderen als het op dit moment is genoteerd aan het venster "Accountinstellingen". Klik op 'Instellingen'. Dit zal u laten zien eigenschappen pagina getiteld Persoonlijke mappen. Als de persoonlijke map niet wordt vermeld, klikt u op "Add" en vervolgens op "OK" om het PST bestand waarvoor u het wachtwoord hersteld te vinden.

15 Ga naar het bestand, selecteer het en klik op "OK." U wordt gevraagd voor de herstelde wachtwoord. Klik in het veld "Wachtwoord", klik met de rechtermuisknop en kies 'Plakken'. Klik vervolgens op "OK." Dit toont je pagina met de titel "Persoonlijke mappen."

Het verwijderen van de Password

16 Klik op "Wachtwoord wijzigen" op de "Persoonlijke mappen" eigendom pagina.

17 Klik in het "Old Password" invoerveld, klik met de rechtermuisknop en klik vervolgens op 'Plakken' of typ het wachtwoord dat u opgeschreven. Je hebt nu de oude wachtwoord die nodig is om het van Outlook en het PST-bestand te verwijderen.

18 Laat de "New Password" en "Verify New Password" velden leeg. U bent het wissen van het wachtwoord.

Als u wilt, kunt u een ander wachtwoord op deze hetzelfde scherm later opgeven.

19 Klik op 'OK'. Het wachtwoord voor de PST-bestand wordt verwijderd. U wordt niet gevraagd door Outlook om een ​​wachtwoord in te leveren bij het opnieuw openen van dit bestand.

Hints

  • Een nieuw wachtwoord kan worden ingesteld op elk moment door het oude wachtwoord (of leeg als er geen wachtwoord) en het opgeven van een nieuw wachtwoord.
  • Er zijn vele password recovery programma's beschikbaar. Wees er zeker van dat het programma zal werken op uw versie van Outlook; niet alle programma's doen.