How To-bestanden opslaan Wanneer Perfoming een Systeemherstel

Een systeem te herstellen in Microsoft Windows herstelt alle programma's terug naar wat is een herstelpunt genoemd. Het herstelpunt is een checkpoint u back-up van uw Windows-computer-systeem gecreëerd.

U moet een back-up van uw systeem één keer per maand, zodat u een actuelere cheque of herstelpunt om terug te gaan in geval van problemen. Een systeem te herstellen zal uw persoonlijke bestanden die zijn opgeslagen in Windows te veranderen, maar als je het uitvoeren van een systeem te herstellen voordat u een document opslaat, zult u dat document te verliezen.

instructies

1 Sla alle bestanden die u hebt geopend. Zodra ze zijn opgeslagen, sluit de bestanden.

2 Sluit alle programma's die u hebt geopend. Niet doorgaan totdat alle programma's zijn afgesloten.

3 Selecteer "Alle programma's" op het menu Start. Blader omhoog en selecteer "accessoires."

4 Selecteer "System Tools" in accessoires. Selecteer "Systeemherstel." Systeemherstel zal al uw programma-instellingen terug naar het laatste checkpoint opgeslagen in uw Windows-back-up herstellen. Dit betekent dat wijzigingen die u maakte sinds dit ijkpunt terug naar deze eerdere instellingen worden teruggezet. Dit zal geen invloed op uw persoonlijke bestanden, zoals e-mails en documenten. Het verandert alleen programma's en programma-bestanden.