Hoe maak je een WAV naar CDDA Convert

Hoe maak je een WAV naar CDDA Convert


Terwijl het hebben van audio-bestanden op uw computer is handig voor het catalogiseren of het gemak, zult u niet in staat zijn om deze bestanden af ​​te spelen op uw huis Hi-Fi of een draagbare cd-speler. U moet uw audio bestanden, zoals WAVs te steken, om de compact disc digitale audio (CDDA) formaat voor de cd's om te werken in standalone cd-stations. Wanneer u een cd branden met uw computer, worden de WAV-bestanden automatisch geconverteerd naar de CDDA-formaat. U kunt een CDDA branden met programma's die al op de computer zijn geïnstalleerd.

instructies

1 Zoek de WAV-bestanden op uw computer. Houd de toets "Ctrl" en klik op elke WAV om ze allemaal te selecteren. Dubbelklikt u op de selectie om het in Windows Media Player te openen.

2 Plaats een lege CD in uw schijfstation.

3 Klik op "Burn" in Windows Media Player.

4 Sleep de WAV-bestanden die u zojuist geladen om Windows Media Player, vanuit de bibliotheek (links) in de "lijst Burn" (rechts).

5 Klik op "Branden op schijf" om te beginnen met het branden van uw CDDA. Wanneer de schijf wordt uitgeworpen, zal je met succes hebt omgezet WAV naar CDDA.