Hoe DVD converteren naar DivX met behulp van DivX Converter

DVD is de standaard formaat dat door alle dvd-media-spelers zowel op als naast een computer wordt geaccepteerd. Hoewel het branden van een DVD op een standaard DVD-R-schijf zal geen problemen opleveren, als je weinig schijven zijn en willen hen te sparen, is het mogelijk om uw DVD's te converteren naar DivX-formaat. Het is mogelijk om meerdere titels te slaan in DivX formaat op een DVD-R omdat ze veel kleiner. Een manier om dit te doen is door gebruik te maken van de DivX Converter programma.

instructies

Hoe DVD converteren naar DivX met behulp van DivX Converter

1 Ga naar de Brother Soft website (zie bronnen) en klik op de link "Download". Kies de download locatie, zoals "Server 1" of Server 2 ". Het maakt niet uit welke server je kiest. U krijgt nu het downloaden van de DivX Converter programma.

2 Loop door de setup wizard en klik op "Doorgaan" bij de voltooiing van de installatie. Het programma zal automatisch na de installatie te laden.

3 Klik op 'Bekijk' op de mini-menu deel van het programma. Klik op "Add" wanneer het nieuwe venster verschijnt. Blader naar uw dvd-bestand dat u wilt converteren.

4 Klik op het groene icoon dat zegt: "Convert" op de mini-menu. Afhankelijk van de grootte van het bestand kan dit proces duren 30 minuten.

5 Klik op "View Files" wanneer het nieuwe venster naar de locatie waar uw geconverteerde bestand is opgeslagen te bekijken. Klik op "OK" om het programma af te sluiten.

Hints

  • U kunt ook bestanden slepen en neerzetten in de mini-menu in plaats van te klikken op "Add" en zoek naar uw files.Purchase de volledige versie om onbeperkt gebruik van het product.