Hoe te verwijderen van een Bifrost FK Trojan

Hoe te verwijderen van een Bifrost FK Trojan


De Bifrost FK is een Trojaans paard die uw computer aanvallen door het benutten van een groot aantal gaten in het Windows-besturingssysteem. Net als veel trojans, Bifrost integreert zich in de dagelijkse programma's, zoals uw web browser in een poging om het moeilijker te verwijderen. Deze bijzondere trojan vormt een ernstige bedreiging voor u en uw computer als het opent poorten voor hackers om in en mogelijk stelen van uw persoonlijke gegevens. Gelukkig is er een manier om uw computer van deze vervelende virus te ontdoen. In deze gids zullen we kijken naar hoe deze vervelende vorm van malware te verwijderen en te voorkomen dat terug te komen in de toekomst.

instructies

Hoe te verwijderen van een Bifrost FK Trojan

1 Download een anti-virus software van uw keuze, als je niet al een hebt en installeren. Een gratis programma dat bijzonder goed werkt is Microsoft Security Essentials, als het mooi integreert in Windows en kan een routine scan snel uit te voeren. Zodra de installatie van het programma is voltooid, gaat u om het te openen. Over het algemeen wordt u gevraagd om een ​​bijgewerkte definities bestand te downloaden. Als u niet ontvangt een bericht klikt u op de knop update, die gewoonlijk is gelegen in het startscherm van het programma. Het is van belang te hebben bijgewerkte definities anders zal het programma niet weet om te zoeken naar nieuwere bedreigingen.

2 Voer een volledige systeem scan van uw computer met behulp van de anti-virus programma. Gedurende deze periode zal het programma schuren hoofd-en externe stations van uw computer. Zelfs als de scan de Bifrost FK trojan halverwege detecteert, laat het lopen in zijn geheel om te voorkomen dat het missen van andere infecties.

3 Instrueer het programma om alle exemplaren van malware, met inbegrip van de trojan te verwijderen, door te klikken op de "Fix" knop. Om ervoor te zorgen dat de malware volledig is verdwenen, herstart de computer en voer een ander virus scan. De tweede scan mag geen problemen op te sporen. Als dat zo is, nogmaals op de "Fix" knop en wissen van de schadelijke bestanden. U hebt nu met succes verwijderd van de Bifrost FK trojan van uw computer. In de toekomst moet u virusscans lopen van tijd tot tijd om te voorkomen dat infecties van het invoeren van uw PC.

Hints

  • De Bifrost FK trojan wordt vaak aangeduid als de Bifrose trojan.