Hoe om te controleren uw blog voor Hacking

Hackers richten blogs om verschillende redenen, zoals het stelen van webverkeer en het exploiteren van beveiligingsgaten in prominente blogging scripts. Als u denkt dat u zijn gehackt, kunt u verschillende delen van uw blog controleren om te bepalen of uw account is gecompromitteerd. Hackers kunnen uw blog te leiden, te infecteren met een trojan of het verzamelen van persoonlijke informatie over u en uw bezoekers. Je nodig hebt om schoon te maken een hacker inbraak op uw website om te voorkomen wegrijden uw bezoekers en het krijgen van een kwaadaardige software bericht van Google.

instructies

1 Zoek naar uw blog in Google. Als u geen zoekwoorden die uw blog te tonen weet, op zoek naar de blog URL. Controleer uw Google blog een lijst om te zien of Google zegt dat "deze site kan uw computer beschadigen."

2 Klik op uw zoekresultaat koppeling om te zien als je je blog te openen, of als je de weg omgeleid. Als je wordt omgeleid, is uw blog gehackt en de hackers zijn overheveling verkeer.

3 Open uw blog server file manager of FTP-account. Controleer uw bestanden om te zien of er nieuwe bestanden die u niet geĆ¼pload zijn toegevoegd.

4 Verzoek dat uw webhost customer support tonen u de IP-toegang logs van iedereen het maken van wijzigingen in uw account. Verwijder frauduleuze FTP-accounts of e-mail accounts die een hacker heeft gecreƫerd.

5 Upgrade uw blog-software naar de nieuwste versie om gaten in de beveiliging die hackers kunnen gebruiken om de controle over uw blog te krijgen een minimum te beperken.