Hoe maak je een iPhone die niet zal Save Pictures Fix

Hoe maak je een iPhone die niet zal Save Pictures Fix


Soms, als het gebruik van de iPhone om een ​​foto te maken, zal het beeld niet op te slaan. Het bedienen van de camera lijkt volkomen normaal, maar als je naar de Filmrol ziet u alleen een leeg plein waar het beeld zou moeten zijn. Deze fout is niet alleen zo voor elke bepaalde versie van het iPhone OS en het uitvoeren van updates, het resetten van de telefoon, zelfs een harde reset, zal het probleem niet oplossen. Hier is wat je moet doen.

instructies

1 Maak een back-up: Synchroniseer je iPhone met iTunes en maak een back-up. Zorg ervoor dat u een back-up van uw foto's naar iPhoto als je op een Mac of de overdracht van uw foto's op uw pc aan als je normaal doet.

2 Koppel de iPhone los van de computer zodra je zeker dat je een back-up van uw iPhone.

3 Hoe maak je een iPhone die niet zal Save Pictures Fix

Doe een "harde reset" op je iPhone. Dit zal volledig veeg alles uit je iPhone. Alle data en instellingen zal worden gegaan. Maak je geen zorgen; u zult hen later terug van de backup die u zojuist gemaakt.

Op de iPhone gaat u naar Instellingen> Algemeen> Reset> Wis alle inhoud en instellingen. Het geeft je een waarschuwing te geven. Hit "Erase iPhone."

De iPhone zal nu laten zien je een Apple logo en een voortgangsbalk. Zodra het klaar is zal het u vertellen dat de iPhone is geactiveerd. Je hebt nu een volledig blanco iPhone.

4 Sluit de iPhone aan iTunes. Het zal u vragen of u wilt uw software herstellen. Klik op de knop om te herstellen. Als het klaar is zal de telefoon opnieuw op te starten en vragen of je wilt een back-up terugzetten. DO de back-up niet herstellen en ontkoppel de iPhone uit de computer.

Let op: Als je deed het herstel van de back-up, zal het probleem niet worden vastgesteld en moet je alle stappen opnieuw te beginnen.

5 Probeer om een ​​foto te nemen en controleer vervolgens de Camera Roll. U moet de foto te zien, en niet een leeg plein meer.

6 Sluit de iPhone aan op de computer. Toch nog NIET aan de back-up te herstellen. Open iPhoto en de foto te importeren te kiezen voor "Keep Originals." Laat de foto niet verwijderen.

7 Nu kunt u uw iPhone back-up herstellen. Alle persoonlijke informatie die eerder werd verwijderd moeten worden hersteld en je moet in staat zijn om foto's te nemen weer normaal.

Hints

  • Laten we zeggen dat je erachter dat dit je overkomt, maar je bent nergens in de buurt van uw computer en er is een foto die je absoluut moet nemen. Het openstellen van de camera, het doel, en in plaats van druk op de camera-icoontje, houdt u de Home-knop en tik op zodra de Sleep / Awake-knop. Wow, het werkte! Wat je net deed is in wezen nam een ​​screenshot op je iPhone. En omdat uw camera was wat er op het scherm op het moment dat je ook gewoon de foto nam.
  • De resultaten kunnen variëren. Als dit je iPhone, hoofd niet over meer dan naar uw lokale Apple Store Genius Bar is opgelost en kunnen zij in staat om te helpen.