Hoe te verwijderen een AOL Free Trial From My Computer

Soms na het proberen een software programma gratis trial, veel gebruikers besluiten dat ze niet willen om het te houden. Gelukkig zijn de meeste software wordt geleverd met hulpprogramma's om hun programma's te verwijderen van uw computer. AOL Free Trial wordt geleverd met een uninstaller hulpmiddel dat dit proces makkelijker maakt. Als alternatief kunt u het hulpprogramma voor het verwijderen die op uw computer is geïnstalleerd. De uninstall tool die is ingebouwd-in op uw computer zoekt naar alle AOL-bestanden op uw computer en vervolgens verwijdert ze. Het maakt niet uit welke van deze programma's je ook kiest, zul je in staat zijn om de AOL-Free Trial programma volledig van uw computer te verwijderen.

instructies

Verwijder AOL Free Trial met behulp van Uninstaller

1 Ga naar "Start", klik op "Programma's", "AOL Free Trial" en klik vervolgens op "AOL Uninstaller."

2 Klik op 'Zoeken naar andere versies van AOL "om ervoor te zorgen dat alle AOL-programma bestanden volledig worden verwijderd van uw computer.

3 Wacht terwijl de uninstaller zoekopdrachten voor AOL Free Trial bestanden op uw computer. Dit kan even duren omdat dit een groot programma te verwijderen.

4 Selecteer de bestanden die u wilt verwijderen door erop te klikken. Aangezien u wilt een complete uninstall te doen, klikt u op "All" wanneer u wordt gevraagd om dit te doen.

5 Klik op "Ja" om AOL Free Trial verwijdering te bevestigen.

6 Herstart uw computer na het proces is voltooid.

Verwijder AOL Free Trial met behulp van Programma's toevoegen of verwijderen

7 Clck "Start," en klik op 'Configuratiescherm'.

8 Zoek het pictogram 'Add or Remove Programs "van de categorie scherm na het openen van het venster" Control Panel "en dubbelklik erop.

9 Wacht tot de lijst van programma's die u kunt toevoegen of verwijderen om te laden op het scherm, en blader door de lijst totdat u "AOL Free Trial."

10 Klik op de knop 'Verwijderen' gelegen aan de "AOL Free Trial" om het programma te verwijderen.

11 Herstart je computer om het verwijderen te voltooien.