Problemen met HP Printer Removal

Het installeren of upgraden van een nieuwe printer vereist vaak het verwijderen van de bestuurder van de vorige printer en andere geïnstalleerde software. Er zijn een aantal problemen en methoden voor probleemoplossing HP printer verhuizingen beïnvloeden.

Uninstall Software Problem

Problemen kunnen optreden bij een poging om de software te verwijderen voor een HP All-in-One printer apparaat. Hierdoor kan de printer onregelmatig of helemaal niet uitgevoerd. HP heeft een All-in-One Software Removal hulpprogramma dat kan worden gebruikt om het afdrukken van software en drivers te verwijderen en te verwijderen ontwikkeld, zodat de gebruiker een schone installatie van het apparaat vervolgens af te ronden.

SetConfig.exe Removal Tool

Sommige gebruikers hebben problemen met de setconfig applicatie gemeld bij een poging een uninstall of installatie van HP printing-software voor bepaalde LaserJet-serie apparaten. Een SetConfig.exe Removal Tool is beschikbaar voor download op de setconfig fout te verwijderen en ga verder met een complete installatie of het ongedaan maken.

driver conflicten

Geïnstalleerde apparaat of printer drivers kunnen soms leiden tot een conflict bij het uitvoeren van een HP-printer verwijderen of installeren. Drivers van oude apparaten of de verkeerde driver kan leiden tot een toekomstige installatie problematisch zijn. Zorg ervoor dat de HP printer-apparaat wordt volledig verwijderd door het controleren van de Device Manager in het menu Control Panel en het verwijderen van eerder geïnstalleerde printerdrivers.