Wat zijn Handige functies van Microsoft Publisher?

Het hebben van een stuk software dat het proces van desktop publishing automatiseert kan nuttig zijn recht lijken uit de vleermuis, maar Microsoft Publisher, die uitgevoerd werd ingebroken in de Microsoft Office Suite 2010 Professional-versie, biedt handige functies die zowel vrij duidelijk en goed verborgen. Uitgever biedt gebruikers een kleine virtuele team van ontwerpers, correctoren en lay-out personeel, allemaal binnen de menu's, werkbalken en knoppen.

templates

Sjablonen zijn een van de eerste artikelen Publisher gebruikers ondervinden, omdat ze op de openingspagina van het programma, en ze zijn ook een van de meest bevolkte. Publisher wordt standaard geleverd met sjablonen om gebruikers te helpen creëren van nieuwsbrieven, brochures, visitekaartjes, wenskaarten, programma's, enveloppen, etiketten en andere publicaties. Deze collectie is nuttig omdat Uitgever reeds alle meet-, inbrengen en ontwerp heeft genomen uit de vergelijking. Een gebruiker kan gewoon openen en af ​​te drukken een van premade items Publisher's, maar de optie om deze templates met tekst, foto's en artwork volledig aanpassen is altijd beschikbaar.

vormen

Het tekenen van cirkels en vierkanten misschien niet het eerste wat in je opkomt als het samenstellen van een desktop publishing stuk zijn, maar Publisher neemt vormen naar een nieuw niveau. Onder de knop Shapes het tabblad Invoegen is een fly-out lijst van vele verschillende premade vormen. Na het toevoegen van een vorm om een ​​pagina, heeft de gebruiker de mogelijkheid om het te vullen met kleur, verander de grens en voeg zelfs design-elementen, zoals schaduwen, reliëf en accentueren. Maar de Vormen toets heeft een andere handige tool, genaamd de Scribble pen. Deze pen stelt gebruikers in staat om hun eigen vormen uit het niets, zoals artistieke kransen tekenen en wervelingen aan de werkelijke handtekeningen die hun papieren tegenhangers na te bootsen.

Woordkunst

Publisher biedt een functie gevonden in verschillende andere Microsoft Office programma's, genaamd WordArt. Het WordArt-knop op het tabblad Invoegen gebruikers helpt woorden combineren en kunst logo's, desktop publishing-materiaal covers en andere nonpictorial design element verplicht te maken. Om WordArt gebruiken, is een soort van stijl die, van rainbow letters om tekst die eruit ziet alsof het uit van boomschors werden gesneden. Gebruikers hebben controle over de grootte en het lettertype van de letters en dan kunnen positioneren, verkleinen, vergroten en vervormen de WordArt om hun voorkeuren.

Stroom

Hoewel niet alle Publisher gebruikers maken kranten of tijdschriften, het programma tekstvak koppelen en de stroom proces kan nuttig zijn bij andere projecten te bewijzen. Bij het typen in een meerdere kolommen tekstvak-formaat, wordt de tekst in Publisher opgezet vanuit één doos te stromen naar de volgende. Dit bespaart gebruikers tijd, omdat ze niet hoeven te schrijven tekst te positioneren per brief, en het laat verhalen over meerdere pagina's stromen. De paarse tabblad Hulpmiddelen voor tekstvakken verschijnt op de top van de uitgever werkruimte wanneer het eerste tekstvak wordt toegevoegd of een sjabloon met tekstvakken wordt geopend. Van daaruit kunnen de gebruikers koppelen tekstvakken te stromen of, indien gewenst, breken de stroom - de mogelijkheid om tekst te stromen met de hand in plaats van Publisher doen is automatisch altijd beschikbaar.