Hoe kan ik een dvd-film converteren naar DPG voor de Nintendo DS R4

Hoe kan ik een dvd-film converteren naar DPG voor de Nintendo DS R4


DVD-films op te slaan hun data afspelen in de DVD Video Object of VOB-bestandsformaat. VOB-bestanden worden weergegeven in de VIDEO_TS map van de DVD en normaal bevatten eersteklas video- en geluidskwaliteit. De DPG uitbreiding komt overeen met de Nintendo DS Movie bestandsformaat, die de proprietary file container voor het afspelen van films op de handheld van Nintendo blijft. Veel gratis conversie tools kan je VOB-bestanden te veranderen in de DS-formaat.

instructies

Media-convert.com

1 Bezoek media-convert in elke webbrowser, zoals Apple Safari of Mozilla Firefox. Klik op 'Bestand kiezen' en ruiken de VOB u wilt converteren. Media-convert snijdt de grootte upload op 200 MB.

2 Kies uit "VOB" voor uw input filmformaat. Kies vervolgens "DPG" voor uw uitvoer container.

3 Klik op "OK" over te dragen aan de nieuwe video-formaat. Zodra de conversie concludeert, klikt u op de download link naar je DS-vriendelijke bestand te krijgen.

Mediaconverter.org

4 Bezoek mediaconverter.org in elke browser.

5 Klik op de "Een bestand uploaden" knop en zoek de VOB. Daarna kiezen uit "DPG" voor uw output formaat. MediaConverter beperkt de upload grootte van 100 MB voor de gratis gebruikers.

6 Klik op "Start" om het nieuwe bestand te genereren. Na de conversie wind naar beneden, klik op de link om uw DPG ontvangen.

Zamzar.com

7 Bezoek Zamzar.com in een webbrowser.

8 Klik op 'Bestand kiezen' en het opsporen van de VOB u wilt converteren. Daarna selecteert u "DPG" voor uw doelgroep container. Gratis gebruikers Zamzar kunnen alleen bestanden uploaden tot 100 MB groot.

9 Typ uw e-mailadres in en klik op de knop "Converteren". U zult snel ontvangt u een e-mail van Zamzar met uw DPG gehuisvest in een download link.

Hints

  • Mocht u de beperkte bestandsgrootte voor MediaConverter en Zamzar verhogen, kunt u een maandelijkse of jaarlijkse lidmaatschap bij elke site aan te schaffen. Maandelijkse MediaConverter lidmaatschappen beginnen bij $ 15, terwijl de maandelijkse Zamzar lidmaatschappen beginnen bij $ 7.