Hoe kan ik Problemen met de Satellite A215 Webcam?

Hoe kan ik Problemen met de Satellite A215 Webcam?


Webcam problemen kunnen worden veroorzaakt door een groot aantal van de problemen op uw computer. Als uw Toshiba Satellite A215 heeft onjuiste drivers, ervaart softwarefouten of gewoon ophangt, kan het ertoe leiden dat uw webcam om te stoppen met functioneren. Er zijn een aantal dingen die je kunt proberen, dat kan het probleem voor u op te lossen.

instructies

De computer opnieuw opstarten

1 Klik op "Start" van uw Windows-bureaublad.

2 Houd uw cursor over de pijl naast "Shutdown" om een ​​lijst met opties uit te breiden.

3 Klik op "Restart."

4 Poging om uw webcam als de Satellite laptop laarzen back-up te gebruiken. Als een systeem op te hangen of een softwarefout was je voorkomen dat het gebruik van de camera, kan het nu moeten werken.

Controleer voor het apparaat in Apparaatbeheer

5 Klik op "Start" van uw Windows-bureaublad.

6 Typ "Device Manager" in het zoekvak en klik op de invoer wanneer deze verschijnt in de lijst met resultaten.

7 Klik op "+" naast "Imaging Devices" om de lijst uit te breiden en bekijk de webcam op uw Toshiba Satellite A215 geïnstalleerd. Als de camera niet wordt vermeld, moet u het stuurprogramma opnieuw installeren.

Windows opnieuw installeren van de driver

8 Klik met de rechtermuisknop uw camera van het venster Device Manager en klik op "Verwijderen." Klik op 'OK'.

9 Klik op "Actie" in de werkbalk aan de bovenkant van het venster Device Manager en klik op 'Zoeken naar gewijzigde apparaten. "

10 Laat Windows om te scannen op geïnstalleerde hardware. Het zal de webcam te detecteren en de bestuurder opnieuw te installeren. Als een bestuurder fout is de oorzaak van uw webcam kwesties, zou dit het probleem te verhelpen.

Handmatig installeren van de driver

11 Bezoek de Toshiba support site (zie bronnen) en klik op "Download".

12 Voer uw apparaat informatie over het model en klik op "Go".

13 Zoek "Camera Utility" voor uw specifieke besturingssysteem op de lijst van downloads en klik op de link. Klik op "Nu downloaden."

14 Installeer de gedownloade programma toe te voegen aan de bestuurder en de camera software om uw Toshiba Satellite A215.

15 Herstart de computer en probeer de camera opnieuw. Als een compatibiliteitsprobleem bestuurderskwestie uw problemen veroorzaakte, zou het nu functioneert.

Hints

  • Als de camera nog steeds niet functioneert, is het waarschijnlijk een hardware probleem. Neem contact op met Toshiba steun te hebben van het apparaat gerepareerd.