Hoe maak je een Dial-Up Taakbalk inschakelen

Hoe maak je een Dial-Up Taakbalk inschakelen


Veel dial-up internet providers zijn voorzien van gratis software voor de verbinding met de service. Nadat klanten het programma te installeren, verschijnt er een meldingspictogram meestal op de taakbalk in een gebied genaamd de "system tray." Dit pictogram dial-up bezielt meestal en toont een statusbericht via de taakbalk. Echter, kunnen Windows-gebruikers handmatig een inbelverbinding, zonder dat proprietary software te installeren. De dial-up internet service zal hoofdzakelijk werken op dezelfde manier, maar het pictogram kan niet automatisch bevolken op de taakbalk. U kunt opnieuw het pictogram dial-up, indien die functionaliteit ontbreekt in de taakbalk.

instructies

1 Klik op "Start." Typ "Notification Area" in het zoekvak aan de onderkant van het menu "Start". Druk op "Enter" om het venster "Notification Area Pictogrammen" te openen.

2 Klik op de "Turn Systeem Pictogrammen in- of uitschakelen" link aan de onderkant van het venster.

3 Vind het pictogram "Network" onder de kolom "System Icons". Noteert in het ontwerp en de vorm van dit icoon in het beeld. Beweeg over naar de kolom "gedrag". Open het menu en selecteer "On".

4 Klik op "OK" aan de onderkant van het venster. Klik op "OK" om het venster te sluiten.

5 Vind het pictogram "Network" in het systeemvak op de taakbalk. Dit is meestal naast de systeemtijd. Klik op het pictogram om een ​​pop-up menu te openen. Klik op de naam van de inbelverbinding en klik op 'Verbinden' te draaien om de internet service provider. Nadat de verbinding is gemaakt, plaatst u de cursor over het pictogram "Network" en het zal luiden als volgt: ". Internet Access" Dit betekent dat de PC een actieve verbinding naar het Internet.