Hoe kan ik verbinding maken met DB2 Met SQL Developer

Hoe kan ik verbinding maken met DB2 Met SQL Developer


Oracle biedt de SQL Developer als een gratis tool ontworpen om te helpen programmeurs werken met Oracle databases. SQL Developer biedt grafische voorstellingen dat programmeurs tonen de resultaten van zoekopdrachten. Het helpt ook bij het debuggen van PL / SQL programmering. SQL Developer draait op Windows, Mac en Linux. Het kan ook verbinding maken met andere databases, zoals IBM's DB2 database systeem, tabellen en gegevens te kopiƫren, evenals het helpen programmeurs om SQL-code voor die andere database-systemen te ontwikkelen.

instructies

1 Open SQL Developer. Klik op "File" in de bovenste werkbalk menu en klik op "Open-verbinding."

2 Klik op het tabblad "DB2" in het dialoogvenster Verbinding. Voer de naam van de DB2-database in het eerste vak. Voer de host en poort informatie, evenals het type bestuurder. U kunt kiezen tussen het invoeren van "IBM DB2 Application Driver" of "IBM DB2 Network Driver" voor het type bestuurder. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord voor toegang tot de DB2-database.

3 Klik op "Info" aan de onderkant van het dialoogvenster Verbinding om de verbinding met de instellingen die u hebt ingevoerd te testen. Klik op "OK" om de verbinding met de DB2-database te maken.