Hoe maak je een spel waar je Trek je eigen karakters en animeren zelf te maken

Hoe maak je een spel waar je Trek je eigen karakters en animeren zelf te maken


Gebruiker aangepaste games zijn in de afgelopen jaren sterk gegroeid meer populair. Spelers kunnen nu kaarten maken voor populaire games zoals Halo of Starcraft, of maak een tekening van zichzelf voor gebruik in het spelen van games op de Wii. Misschien is het ultieme aangepaste spel zou toestaan ​​dat een speler om hun eigen personages te tekenen en animeren zelf. Je zou een spel dat deze functionaliteit biedt met behulp van bijna elk gaming framework dat het tekenen en upload controles biedt te maken. Gebruikers zullen genieten van het uploaden van hun foto's, tekenen karakters, en het spelen van games die zichzelf en personages beschikken ze hebt getekend.

instructies

1 Maak een nieuw project in het spel ontwikkelomgeving van uw keuze.

2 Voeg een controle waarmee de gebruiker een bestand te uploaden, zoals een FileUpload controle, zodat de gebruiker een foto van zichzelf of anderen te uploaden. tekst die de gebruiker moeten ze een foto van zichzelf met behulp van de controle te uploaden informeert toe te voegen.

3 Voeg een afbeelding - een zogenaamde "sprite" in het spel programmering - om het spel met behulp van de foto geüpload door de gebruiker.

4 Gebruikers toestaan ​​om personages met behulp van de tekening klassen die door uw kader te tekenen. Maak een doos die hun tekeningen houdt, en een borstel of een potlood icoon om hen in staat stellen om aangepaste tekeningen te maken. sprites die de speler kan combineren om personages te creëren toe te voegen. Maak elke sprite, met uitzondering van de bodem sprite, met een transparante achtergrond, zodat spelers foto's kunnen laag. Maak bijvoorbeeld een verscheidenheid aan hoofd, haar, neus, ogen en mond vormen om gebruikers in staat om de beelden te stapelen en een menselijk portret.

5 Maak animaties die de personages met behulp van de methoden die door de programmering klasse te verplaatsen. Vele frameworks horizontale en verticale as gegevenswaarden als basis voor animatie.

6 Maak de resterende delen van het spel waar nodig. Maak een racespel door animeren afbeelding van een personage in een racewagen, bijvoorbeeld. Gebruik de tools die door uw programmeringskader in het creëren van uw specifieke type spel, zoals veel gaming kaders richten op een specifiek genre van het spel. First person shooter games, bijvoorbeeld, zijn een gespecialiseerde genre en programmeurs vaak vertrouwen op de ontwikkeling van games kaders speciaal voor dit genre. (Zie referenties 6)