Hoe inschakelen VMware om te zien Mijn USB Drive

De VMware Fusion programma biedt een PC-achtig venster op het scherm van de Macintosh-computer het is geïnstalleerd op. U kunt de PC-achtige computer die nu draait op je Mac in staat stellen om een ​​USB-stick op dezelfde manier bevestigd om het te zien alsof de schijf direct werden aangesloten op een PC. U moet een paar instellingen aan te passen, maar anders is er geen speciale vaardigheden nodig zijn. De PC-achtige computer die nu wordt uitgevoerd op de Mac via VMware Fusion kan de USB harde schijf te gebruiken op dezelfde manier als die van een pc met Windows.

instructies

1 Dubbelklik op het icoon van het VMware-programma binnenkant van de "Applications" map om het te lanceren. Klik op de ">" pijl naast het Windows-besturingssysteem binnenkant van de VMware Fusion start-up venster dat op het Mac-bureaublad verschijnt. Wacht als het besturingssysteem Windows opstart in een venster op het scherm van de Mac.

2 Steek de USB-kabel van een USB-harde schijf in een USB-poort op de Mac zodra het Windows-bureaublad binnenzijde van het venster VMware Fusion verschijnt. Klik op de "Windows heeft ontdekt nieuwe hardware" pop-up venster op de menu werkbalk aan de onderkant van het bureaublad.

3 Volg de menu opdrachten op de "Wizard" schermen die worden weergegeven op de USB-harde schijf toe te voegen aan het Windows-besturingssysteem. Klik op de "Klaar" knop op het scherm "Wizard" om het scherm verdwijnen.

4 Dubbelklik op het pictogram van de USB-harde schijf die is nu op het bureaublad. Sleep bestanden in of uit het venster van de USB-harde schijf die op het bureaublad verschijnt om bestanden te kopiëren van of naar het station.

5 Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de USB-harde schijf als u klaar bent met het gebruik. Selecteer "Eject" uit het pop-up menu. Koppel de kabel van de USB-harde schijf uit de USB-poort van de Mac. Schorten of te stoppen met de VMware Fusion-programma door te klikken op de juiste knop in de VMware Fusion start-up venster.

Hints

  • lopen altijd de meest recente versie van VMware Fusion om ervoor te zorgen dat eventuele bugs de makers hebben ontdekt er niet meer zijn.
  • Een Windows-besturingssysteem zal moeten worden gekocht met het oog op een PC-achtige computer op de Mac met behulp van VMware Fusion draaien.