Hoe te Fonts toevoegen in Photoshop CS3

Hoe te Fonts toevoegen in Photoshop CS3


Tekst toevoegen aan een afbeelding is een geweldige manier om een ​​ontwerp te verbeteren. Adobe biedt verschillende soorten lettertypen. U kunt ook downloaden of kopen extra lettertypen toe te voegen aan de map font. fonts toe te voegen aan Photoshop is snel en gemakkelijk.

instructies

1 Hoe te Fonts toevoegen in Photoshop CS3

Download het lettertype dat u wilt toevoegen aan Photoshop van een website die fonts verkoopt (zie bronnen hieronder). Merk op dat terwijl veel fonts zijn gratis, sommige vereisen een aankoop. Sla de fonts naar een locatie die is gemakkelijk te vinden, zoals het bureaublad.

2 Als u gebruik maakt van Windows, opent u het "Configuratiescherm." Selecteer "Start> Configuratiescherm '. Dubbelklik op de map "Fonts". 3 Hoe te Fonts toevoegen in Photoshop CS3


Als u Mac, gaat u naar uw bibliotheek of een open "FontBook." Om te navigeren naar de bibliotheek open "Finder." Selecteer de volgende mappen: "Macintosh HD> Gebruikers> [accountnaam]> Bibliotheek> Fonts." Om FontBook openen, selecteer "Applicaties> FontBook."

4 Hoe te Fonts toevoegen in Photoshop CS3


Plaats het lettertype in de map "Fonts". Sleep het lettertype van de locatie waar het is opgeslagen in de map "Fonts", of klik met de rechtermuisknop op het lettertype en kies "te snijden." Plak vervolgens het lettertype in de map. Als u gebruik maakt FontBook, sleept u het lettertype op "Alle lettertypen" of "Bestand> Fonts toevoegen ..." en selecteer het lettertype dat u wilt toevoegen.

5 Hoe te Fonts toevoegen in Photoshop CS3


Open Photoshop. Selecteer de "Type" tool van de "Tools" palet. Selecteer het nieuwe lettertype uit de "Zet de Lettertypefamilie" drop-down box. Klik in het plakbord en beginnen met het invoeren van uw tekst.