Hoe om te doen Validaties in MS SQL SSIS

Microsoft SQL Server validatie zorgt ervoor dat u alleen plaatst u een record voor een entiteit, zoals een klant, order of werknemer. SSIS biedt u SQL Server automatisering, zodat je op een bepaald tijdstip kunt toevoegen, bewerken en verwijderen van platen. Validatie met SSIS doen, moet je een SQL schrijven "if" statement met de stelling "bestaat". Deze verklaring geeft aan of het record al bestaat, en de if statement voegt het record als het record nog niet bestaat.

instructies

1 Open SQL Server Management Studio. Log in op uw database en open de SSIS pakket dat u wilt beheren en te bewerken.

2 Voeg de "bestaat" statement te valideren dat een record al bestaat. Bijvoorbeeld, de volgende code zoekt naar een klant met een specifiek telefoonnummer te controleren of de record bestaat:

verklaren @exists als varchar (50)
Selecteer @ bestaat = naam van de klant, waar bestaat (selecteert u de naam van de klant, waar de telefoon = '5555555555')

In dit voorbeeld wordt de variabele "@exists" alleen ingevuld als de klantrecord wordt gevonden. Anders, de variabele bevat "nul."

3 Voeg de "if" statement naar een nieuw record alleen als de klant niet bestaat in te voegen. Als de klant niet bestaat, de "@exist" variabele is null, zodat u deze waarde gebruiken om de insert te voeren:

Als @exist is null
beginnen
invoegen in de klant (naam) waarden ( 'Joe Name')
einde

4 Klik op de knop "Opslaan" om de wijzigingen op te slaan. Klik met de rechtermuisknop het project en klik op "Run" om de SSIS pakket uit te voeren en het testen van de nieuwe validatie.