Hoe te downloaden en installeren van een ActiveX-besturingselement

Hoe te downloaden en installeren van een ActiveX-besturingselement


De Microsoft Internet Explorer webbrowser functie kan worden uitgebreid door de installatie van "plug-in" programma's, genaamd "ActiveX-besturingselementen." ActiveX-besturingselementen zijn meestal geconfigureerd om automatisch te downloaden en te installeren op computers toen computers verbinding met een website, dat is een gemak en ook een beveiligingsprobleem. Internet Explorer configureren met instellingen die het mogelijk maken het downloaden en ActiveX-besturingselementen voor ActiveX-besturingselement installeren.

instructies

1 Meld u aan bij de computer met behulp van de geloofsbrieven van een account met beheerdersrechten op de computer heeft. Klik op de knop "Start" op de taakbalk van Windows 7 en klik op "Programma's" en klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Internet Explorer". Klik op "Als administrator uitvoeren" in het menu dat verschijnt.

2 Klik op het menu 'Extra' item op de top van de "Internet Explorer" Web browser window en klik op "Internet-opties" in het menu dat verschijnt. Klik op het tabblad 'Beveiliging' en klik op 'Aangepast niveau. " Lager in de lijst weergegeven aan de sectie 'ActiveX-besturingselementen en plug-ins ". Klik op "Prompt" in het "Download Signed ActiveX Controls" header. Klik op "Prompt" in het "ActiveX-besturingselementen en plug-ins" header. Klik op de "Advanced" Klik op "OK" en vervolgens op "OK" in het venster "Internet Options". Klik op de rode "X" in de rechterbovenhoek van het venster "Internet Explorer" om Internet Explorer te sluiten.

3 Klik op de knop "Start" op de taakbalk en klik op "Programma's" en klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Internet Explorer" en vervolgens op "Als administrator uitvoeren."

4 Typ het URL-webadres van een website waar u wenst te downloaden en installeren van een ActiveX-besturingselement. Klik op de 'Information Bar' dat verschijnt net onder de werkbalken en klik op "Install ActiveX Control" in het menu dat verschijnt.

5 Typ het beheerderswachtwoord voor de computer als daarom wordt gevraagd en klik op "OK." Klik op de knop 'Installeren' in de "Internet Explorer - beveiligingswaarschuwing" venster dat verschijnt op het ActiveX-besturingselement installatie te voltooien.