Hoe te verwijderen Norton Van XP

Norton-software, zoals Norton Antivirus of Norton Security Center kan zeer nuttig zijn in uw computer te verdedigen tegen kwaadaardige aanvallers zijn. Het is echter erg moeilijk te verwijderen van uw computer. In feite, Symantec (de makers van de Norton-producten) creëerde zelfs een speciale removal tool die u kunt gebruiken als uw inspanningen om normaal de software te verwijderen mislukken. Deze toepassing is beschikbaar voor de meeste Norton-producten en de werkwijze van het verwijderen van de software gemakkelijk zodra nu stap voor stap werkwijze daarvoor.

instructies

1 Klik op de knop "Start", kies dan de optie om het te openen "Configuratiescherm." Open de "Add / Remove" programma's item en ervoor kiezen om de Norton-product te verwijderen. Als er meerdere vermeldingen voor het product, verwijder ze een voor een. Wanneer u klaar bent, start u de computer.

2 Kijk voor uw product in de Norton Removal Tool product lijst. Zodra u uw product hebt gevonden, lees de waarschuwing en instructies die beschikbaar zijn op de website, download dan het uitvoerbare bestand dat u wilt gebruiken om het Norton-product te verwijderen. Sla dit bestand ergens makkelijk te onthouden, zoals het bureaublad van uw computer en sluit alle geopende programma's, zoals uw browser en het bedieningspaneel, evenals alle andere vensters die u hebt geopend.

3 Voer de Norton Removal Tool en volg de instructies op de website van Norton. Deze verwijdering proces kan enkele minuten duren, maar zal worden geautomatiseerd en zal niet nodig input van u om te voltooien. Als het eenmaal is voltooid, wordt u gevraagd om de computer opnieuw op te starten. Wanneer u uw computer een back-up te starten, zal de Norton-producten volledig worden verwijderd van uw computer.

Hints

  • De Norton Removal Tool kan zeer nuttig zijn als je probeert om Norton-software te upgraden, zoals sommige oudere versies zijn niet compatibel met de nieuwere. Proberen om een ​​nieuwere versie installeren wanneer stukken van de ouderen nog steeds aanwezig zijn dan kunt u vreemd uitziende foutmeldingen geven. De Norton Removal Tool zal helpen die fouten op te lossen en kunt u uw nieuwe software te installeren zonder problemen.
  • Zorg ervoor dat u een back-up van uw product gegevens op een externe locatie voor het verwijderen van de software, voor het geval je het wilt opnieuw installeren op een bepaald punt.