Hoe maak je een virtueel model Online

Geef het toe. Je bent een beetje bang van online winkelen uit angst voor het betalen van de terugkeer verzendkosten als je minder dan versteld staan ​​van uw aankoop. Met de hulp van een virtueel model, kunt u het verhogen van uw kansen op succes en voldoening. Daarnaast kunt u een virtueel model te gebruiken om een ​​nieuw kapsel, experimenteren met accessoires bekijken en bijhouden van uw gewichtsverlies vooruitgang. Een virtuele model is eenvoudig te maken, zoals blijkt uit de onderstaande stappen, en misschien wel bespaart u frustratie bij het winkelen op de lijn.

instructies

1 Selecteer een programma om u te helpen uw virtuele model te maken. Een van de meest populaire is My Virtual Model, die gekoppeld is aan een aantal merken, waaronder Sears, H & M en Levi Strauss & Co. Veel websites, waaronder MarieClaire.com, gURL.com en Prevention.com, ook kunt u een virtuele creëren model voor gebruik op hun plaats.

2 Kies een model waarvan de vorm van het lichaam is vergelijkbaar met uw eigen. Wijzig kenmerken van het model te spiegelen de jouwe. Afhankelijk van de software die u gebruikt, kan uw opties variëren. Bij de meeste programma's kan je lengte, gewicht, lichaamsvorm en metingen te veranderen.

3 Upload uw digitale foto. Verschillende sites toestaan ​​dat deze, en dit kunt u een nog levensechter virtueel model te creëren. Om een ​​geschikte foto te selecteren, overweeg dan een hoofd geschoten, waarin je haar trok zich terug uit je gezicht, vooral als u wilt uw model gebruiken om te testen rijden nieuwe kapsels.

4 Sla uw virtueel model. Hierdoor kan voorkomen dat u uw model opnieuw elke keer dat u wilt gebruiken. U zult waarschijnlijk moeten registreren bij de site om ervoor te zorgen uw model is beschikbaar voor toekomstig gebruik.

5 Zet uw model aan het werk. Nu kunt u proberen op nieuwe kapsels, experimenteren met make-up kleuren, probeer dan op een verscheidenheid van outfits en nog veel meer - allemaal vanuit het comfort van uw eigen huis.