Hoe maak je een Linksys Network Key Reset

Hoe maak je een Linksys Network Key Reset


De Linksys netwerk sleutel is een door de gebruiker toegewezen wachtwoord moet je in de computer Wi-Fi-profiel in te voeren wanneer u probeert de computer verbinding met het draadloze netwerk. Dit voorkomt dat niet-geautoriseerde gebruikers toegang krijgen tot uw internet bandbreedte. Het is een goed idee om het wachtwoord te wijzigen om de 30 dagen om te voorkomen dat hackers toegang krijgen door het uitzoeken van het wachtwoord. Met behulp van dit proces tot het netwerk sleutel Linksys resetten helpt om de algemene veiligheid van het thuisnetwerk te verhogen.

instructies

1 Laad de GUI (Graphic User Interface) voor de Linksys router door het intikken van 192.168.0.1 in een web browser. Voer de standaard gebruikersnaam en het wachtwoord van 'admin'. Als "admin" niet werkt, verwijzen naar de handleiding of Router Passwords.com voor een lijst van Linksys router default gebruikersnamen en wachtwoorden. Linksys heeft soms veranderde de standaard logins na firmware updates, die de handleiding overbodig zou maken.

2 Navigeer naar "Wireless" op de zwarte menubalk, dan gaat u naar de "Wireless Security" sub-sectie op de onderste paarse balk.

3 Verander het wachtwoord naast "WPA Shared Key" en klik op "Update instellingen".

Hints

  • Als de computer niet 192.168.0.1 het IP-adres van de Linksys router herkent, dat betekent dat je twee apparaten op het netwerk met hetzelfde adres. Dit gebeurt meestal wanneer u een tweede router te gebruiken als een range extender. Om dit te overwinnen, sluit u een Ethernet-kabel aan op een WAN-poort aan de achterzijde van de router en steek het andere uiteinde in de Ethernet-poort op de computer. Een vastgebonden verbinding dwingt de computer het IP-adres van de router te herkennen.