Hoe te testen afspeelsnelheid

Hoe te testen afspeelsnelheid


Als u regelmatig video's bekijken op YouTube, Vimeo of een dienst, is het belangrijk uw internetverbinding zo snel en betrouwbaar mogelijk zijn. Anders kunt u vertragingen en onderbrekingen te ervaren, terwijl je video's online te bekijken. Als je merkt dat online video's zijn traag om te laden - of als je gewoon benieuwd hoe snel je verbinding is tijdens het kijken naar Web-based video's - u kunt uw zogenaamde 'afspeelsnelheid' te testen met behulp van gratis "Speed ​​Test YouTube , "dat de gemiddelde snelheid van uw verbinding zal testen tijdens het kijken naar een video en vergelijk deze snelheid met anderen gevonden in jouw stad, provincie of regio.

instructies

1 Bezoek YouTube "Speed ​​Test" online.

2 Vergelijk uw Internet service provider "afspeelsnelheid" naar gemiddelde snelheden opgenomen in uw stad, staat of regio en wereldwijd. Scroll naar beneden naar de "Video Speed ​​Vergelijking" en kiezen tussen de bar of lijngrafieken om te zien hoe je snelheid in vergelijking met anderen.

3 Bekijk YouTube "Test Video" om real-time data te krijgen op hoe snel je verbinding werkt. Scroll naar beneden en klik op de "Show Test Video" koppeling, op welk punt de "Test Video" zal beginnen automatisch te spelen. De video is een tabel van de statistieken weer te geven in de linker bovenhoek, maar bijzondere aandacht besteden aan het aantal door de tekst "HTTP" - dit is uw afspeelsnelheid (in kilobytes per seconde) op een bepaald moment tijdens de video. Let op het aantal wijzigingen, rekening houdend met YouTube berekent uw afspeelsnelheid als een gemiddelde over de tijd.

4 Neem contact op met uw internetprovider als u merkt dat uw snelheid in de "Video Speed ​​Vergelijking" is beduidend langzamer dan die in uw stad of regio, of als je de snelheid zichtbaar achter de "HTTP" text vinden als de video speelt is onder deze waarden. Een lage video afspeelsnelheid kan endemisch van algemene problemen met de verbinding, dus het is in uw belang om deze te verhogen met uw provider als ze belemmeren uw online ervaring.