Hoe kan ik een Dell 926 Printer installeren

De Dell 926 is een all-purpose printer die faxen, kopiëren en scannen ondersteunt. Inbegrepen bij de Dell 926 is de Dell All-in-One Center en Dell Fax Solutions, de eigen programma's gebruikt om de 926's faxen, kopiëren, printen en scannen configureren. Al ben je niet verplicht om beide programma's te gebruiken, de installatie moet u het opzetten van de basisinstellingen voor het dagelijkse computergebruik. De Dell 926 is niet voorzien van een USB-kabel, die nodig is om de printer aan te sluiten op uw computer. Echter, een standaard USB 2.0-kabel is compatibel met de Dell 926.

instructies

1 Sluit het vierkante uiteinde van de AC-adapter aan op de AC-poort aan de achterzijde van de printer en sluit het andere uiteinde van de adapter in een stopcontact.

2 Druk op de knop "Power" voor het inschakelen van de printer.

3 Plaats de installatie-cd die bij de printer in het schijfstation van de computer kwam. Het installatievenster wordt geopend. Volg de instructies zoals gepresenteerd op de installatie-venster. Sluit de USB-kabel aan op de USB-poort aan de achterzijde van de printer en in een USB-poort op de computer wanneer dat wordt gevraagd. Volg de aanwijzingen op het scherm om het opzetten van de faxen, scannen en kopiëren functies.