Opnemen XM Radio op een cd

Opnemen XM Radio op een cd


Het opnemen van uw favoriete programma's van XM Satellite radio op een CD kan worden gedaan met de computer en een aantal audio-opname / editing software. Als u een abonnement op XM Online (abonnementen op XM Online zijn gratis met XM) kunt u XM-uitzending op te nemen met software zoals Replay A / V of Vraag & Record Toolbar.

Zodra u de XM uitzending hebt opgenomen en het bestand opgeslagen op de harde schijf van uw computer, kunt u vervolgens openen in een audio-editing programma zoals Audacity of WavePad (beide gratis) te bewerken uit commercials, speciale effecten toevoegen, converteren naar MP3, WAV of andere formaten, en dan brand je mix direct naar een CD.

instructies

Record XM Audio

1 Meld je aan voor XM Online. Kies uw gebruikersnaam en wachtwoord. Houd deze handige; je nodig hebt om deze later te leveren wanneer u de Replay A / V-software op te nemen in te stellen.

2 Open Replay A / V-software en klik op de knop "Handmatig toevoegen". Het "Edit Show" dialoogvenster verschijnt.

3 Selecteer "Capture door Opname Audio Output", verander dan de "Type" XM Online.

4 Voer het XM-kanaal dat u wilt opnemen, dan is uw XM Online login en paswoord.

5 Typ de naam van de show die u wilt opnemen. Vervolgens kiest u de methode audio-opname (meestal uw geluidskaart), voer dan de tijd en de dagen op te nemen. Dit kan worden geselecteerd op voorhand, zodat u nooit uw favoriete programma's te missen.

6 Selecteer de map waar u uw opgenomen XM programma's besparen door standaard.

7 Klik op "OK" als u klaar bent. Dit sluit het dialoogvenster en uw opname timer is ingesteld.

bewerk Audio

8 Open uw audio-editing software programma. (Voor de toepassing van deze tutorial, zullen we WavePad gebruiken.)

9 Klik op "Open File", blader naar de map waar je XM-radio-opnamen worden opgeslagen. Selecteer het bestand / programma dat u wilt werken; Dit opent de golfvorm editor.

10 Gebruik je muis om delen van het audiobestand dat u wilt bewerken. Bijvoorbeeld, als u wilt bewerken uit de commercials, benadrukken dat gedeelte van het spoor en klik op 'Verwijderen'.

11 effecten toe te voegen, indien gewenst, de toonhoogte, verwijder ruis / sissen, voeg EQ en verbetering van het spoor als u wilt. (Zie WavePad de Help-handleiding voor gedetailleerde instructies.)

12 Sla het bestand op als u klaar bent met het bewerken. Op dit punt, kunt u ook het bestandsformaat naar MP3, WAV of een ander formaat om te zetten door te kiezen voor "Opslaan als" en vervolgens de gewenste bestandsindeling uit het drop-down menu.

Brand uw cd

13 Selecteer "Copy file (s) naar CD" in het menu "Bestand" in WavePad. Dit zal automatisch de lancering van de Express Burn software als u al hebt geïnstalleerd.

14 Selecteer de CD-type (ofwel gegevens-cd of audio-cd) en volg de aanwijzingen op het scherm in Express Burn CD Burner.

15 Plaats een lege, beschrijfbare cd in de cd-brander van uw computer. Formatteer de disc.

16 Voeg zoveel audio-bestanden als u wilt op de CD met de knop 'Toevoegen' totdat de CD vol is.

17 Klik op "Burn" en wacht enkele minuten, terwijl uw XM-radio shows zijn gebrand op schijf. Werp de disc en labelen.

Hints

  • Vraag & Record Toolbar software wordt ook gemaakt door Applian Technologies (makers van Replay A / V). Hoewel het niet zo veel geavanceerde functies zoals Replay A / V hebben, de werkbalk is gratis en kunt u een audio- of videobron spelen op uw computer op te nemen. Zie Referenties en bronnen voor tutorials en download links.
  • Vergeet niet dat alle programma's en muziek op XM / Sirius Satellite radio is auteursrechtelijk beschermd materiaal. Hoewel het toegestaan ​​is om cd's van XM-radio te branden voor uw eigen persoonlijk gebruik, niet uit te zenden, te kopiëren of dit materiaal te verkopen zonder toestemming van de eigenaar van het auteursrecht.