Hoe te Kleur vervangen Met Transparency in PhotoShop

Hoe te Kleur vervangen Met Transparency in PhotoShop


Adobe Photoshop wordt gebruikt voor verschillende doeleinden, van het maken van web pagina-indelingen te maken van eenvoudige animaties. Maar het wordt meestal gebruikt om fotografische beelden te bewerken of retoucheren. Een interessant effect dat u kunt doen met behulp van de gereedschappen in Photoshop is om een ​​enkele kleur in een beeld verdwijnen, zodat het een onderliggende afbeelding of achtergrond ook zichtbaar zijn in de plaats. Je zou denken dat het verwijderen van alle onderdelen die deze kleur lang en ingewikkeld is, maar kan snel worden uitgevoerd met de functies van Photoshop.

instructies

1 Laad de afbeelding die u wilt gebruiken op uw computer. U kunt dit doen door het te kopiëren van een camera, CD of SD-kaart, of u kunt kiezen om het te scannen. Als u nog een afbeelding wilt gebruiken als achtergrond voor uw afbeelding, laadt het ook.

2 Open Photoshop. Selecteer "File" in het menu en klik op 'Openen'. In het dialoogvenster dat verschijnt, blader naar de afbeelding die u wilt gebruiken en open het.

3 Klik met de rechtermuisknop op de achtergrond laag in het "Lagen" panel, en uit de opties, kies "dupliceren." Vervolgens selecteert u de achtergrond laag en klik op het icoontje "Nieuwe laag". Selecteer de middelste laag.

4 Selecteer de "Emmertje" tool, en gebruik deze om de middelste laag met de kleur die u wilt gebruiken voor u vervangende kleur te vullen. Als alternatief opent u de andere afbeelding die u in stap 1 geladen, en gebruik maken van de "Kopiëren" en "Plakken" functies onder "Edit" om het beeld te plakken in de middelste laag.

5 Selecteer de bovenste laag. Klik op "Selection" in het menu en klik op "Color Range." Gebruik de "pipet" tool om de kleur op het doek u wilt vervangen te selecteren. Pas de "Tolerantie" uit te breiden of de selectie te verkleinen. Klik vervolgens op "OK."

6 Klik op 'Delete' op je toetsenbord, en de kleur zal worden vervangen. Sla uw werk op.