Hoe te verwijderen van een Trial Serial Key

Hoe te verwijderen van een Trial Serial Key


Software bedrijven bieden vaak gratis trial downloads. De theorie is dat je zal net als de software genoeg dat, wanneer de proefperiode voorbij is, zal je betalen om te blijven gebruiken. Wanneer u koopt, je over het algemeen krijg je een serial key code. Het invoeren van die sleutel in de software ontsluit de volledige versie. Het lastige is, het verwijderen van de software vaak niet verwijdert het serienummer, ook. Hiervoor moet u een extra stap uit te voeren.

instructies

1 Selecteer "Control Panel" in het menu Start.

2 Klik op "Programma's."

3 Klik op "Programma's en bestanden."

4 Klik op het programma waarvan serienummer dat u wilt verwijderen. Zodra u een serienummer in te voeren, kunt u deze niet verwijderen zonder het programma te verwijderen (u kunt het later opnieuw installeren).

5 Klik op 'Verwijderen' en bevestig de verwijdering.

6 Reinig je register met een register cleaner. Tientallen zijn online beschikbaar, zowel basis gratis programma's en dure geavanceerde programma's. Seriƫle sleutels worden meestal opgeslagen in het register van uw computer. De reiniger zal detecteren dat de sleutel die u wilt verwijderen is niet langer geassocieerd met een programma en verwijder de sleutel voor u.