Het Control sleutel is niet selecteren van meerdere gebieden in Excel 2007

Het Control sleutel is niet selecteren van meerdere gebieden in Excel 2007


Repareren van je Microsoft Excel 2007 selectie problemen om de control-toets om meerdere gebieden te selecteren. U kunt problemen met meerdere selecties als gevolg van standpunten werkboek, bescherming en toetsenbordindeling ervaren. Problemen met uw meervoudige selectie kwesties door de toegang tot de ingebouwde tools op het lint aan de bovenkant van de pagina.

Meervoudige selectie Cell

Selecteer meerdere aangrenzende of niet-aangrenzende cellen met de navigatietoets. Klik op een cel met je muis, houdt u de Ctrl-toets ingedrukt en klik op een andere cel tot twee niet-aangrenzende cellen te selecteren. U kunt rijen en kolommen ook te selecteren. Als u problemen ondervindt met de control toets, controleer dan de andere bladen in uw werkmap om te zien of het een sheet-specifiek probleem. Controleer uw andere werkmappen en om te zien of het een programma-breed probleem.

Switch Bekeken

Omschakelen van de weergave van pagina-indeling naar normale weergave kan uw selectie problemen op te lossen. De normale weergave toont de continue rijen en kolommen zonder pagina-einden. Pagina-indeling geeft de parameters van de afgedrukte pagina's, compleet met marges, kop- en voetteksten. Pagina-indeling beperkt soms de functionaliteit van de cel-specifieke instrumenten ten gunste van de lay-out georiƫnteerd gereedschap. U kunt uitzicht overschakelen door te klikken op de tab "View" van het lint.

Bescherming

Als je cellen zijn vergrendeld en beveiligd, zult u niet in staat zijn om meerdere cellen te selecteren met de Ctrl-toets. Pagina en werkboek beveiligingen werken alleen op vergrendelde cellen. Vergrendelen of ontgrendelen van een cel met de rechtermuisknop op de cel, kies "Celeigenschappen" en klik op de "Locked" knop. Om de pagina of werkboek beveiliging te verwijderen, klikt u op het tabblad "Review" van het lint. Klik op de "Beveiliging blad opheffen" of de knop "opheffen Werkboek 'en voer een wachtwoord indien van toepassing.

Toetsenbordindeling

Excel 2007 kunt u meerdere talen te gebruiken in de spelling, grammatica en de belangrijkste interface. Na een nieuwe taal toevoegen aan uw Excel-programma, moet u het toetsenbord in staat te stellen toegang te krijgen tot de volledige functionaliteit. Klik op de "Office" knop in de linkerbovenhoek, klikt u op "Opties" en selecteer de "Taal" knop. In de "Kies bewerken Language", selecteert u de "Not Enabled" knop naast de editing taal om de volledige functionaliteit van het toetsenbord in te schakelen.