Zes redenen om te schakelen naar IE9

Zes redenen om te schakelen naar IE9


Browsers worden voortdurend updaten naar nieuwere versies van hun ontwerpers. Soms is het schakelen is een gedoe, omdat het betekent dat nieuwe opties die je hebt om te wennen aan en knikken je af en toe doorheen moeten werken. Op het moment van publicatie, de huidige versie van Microsoft's Internet Explorer browser IE9. Er zijn verschillende manieren waarop u kunt profiteren van de overstap naar IE9.

Snelheid

Internet Explorer 9 installeert sneller dan de vorige versies van Internet Explorer en is voorzien van sneller laden graphics, video en tekst. Websites moeten zo snel laden als ze al op de computer zijn geïnstalleerd. Afbeeldingen en video's laden sneller dan de vorige versies en zijn duidelijker, aldus Microsoft. Je hoeft niet voor alle updates voor Internet Explorer 9 te installeren, dus als het eenmaal is geïnstalleerd, kunt u beginnen met het gebruik van de browser.

gestroomlijnde Navigation

Navigeren IE9 is handiger dan eerdere versies van de browser, omdat alle navigatie-controles zijn verfijnd. Vaak gebruikte controles, zoals de "Back" knop, zijn groter en gemakkelijker te vinden. Meerdere menu's zijn nu gecombineerd in één menu in IE9 en de browser belicht specifieke kenmerken van elke website voor gemakkelijke navigatie.

Een doos

IE9 biedt een functie genaamd 'One Box', waarmee u navigeren naar een website of start een zoekopdracht allemaal in dezelfde plek. Als u een webadres begint te typen, de browser voorspelt wat je gaat in te voeren en brengt een overzicht van websites. U kunt ook in een trefwoord zoals "nieuws" of "reizen" en Explorer brengt sites die u vaak gebruikt. Als u op zoek bent naar iets, de browser brengt mogelijke suggesties die passen bij uw zoekcriteria in een drop-down lijst.

compatibiliteitsweergave

Compatibility View is een functie in Internet Explorer 9 die het uiterlijk van websites gemaakt voor eerdere versie van Internet Explorer aanpast. Een website gemaakt voor een eerdere versie kan niet goed worden weergegeven, met menu's en de tekst op zijn plaats. Door te klikken op de Compatibility View knop in de browser, wordt de website weergegeven alsof u deze bekijkt in een eerdere versie van Explorer. Nadat u eenmaal bent overgestapt naar Compatibiliteitsweergave op een site, zult u niet de mogelijkheid om een ​​andere bezoeken aan de site te selecteren. Als u wilt terug naar de Internet Explorer 9 uitzicht te gaan, opnieuw klikt u op de knop Compatibiliteitsweergave.

Pinned sites

Internet Explorer 9 biedt ook een functie genaamd "Pinned Sites" waarmee u snel toegang tot uw favoriete sites zonder het openen van uw browser. Om een ​​site pin, je sleept naar de taakbalk. Vanaf dat moment, elke keer dat u wilt toegang tot de site klikt u op de miniatuur zich op de taakbalk. De website pictogram op de taakbalk kunnen voorvertoning controles, informatie over de website of een lijst met opties, afhankelijk van het individu ter plaatse.

SmartScreen-filter

IE 9 biedt de SmartScreen-filter, die is ontworpen om uw computer te beschermen terwijl u surft. Het filter vangt potentieel gevaarlijke links in uw e-mail, valse meldingen van sociale netwerken, schadelijke downloads en kwaadaardige advertenties die uw computer kan beschadigen. Het filter is voorzien van drie instrumenten om bij te houden bedreigingen te helpen: anti-phishing bescherming, Application Reputation en anti-malware bescherming.