Hoe kan ik het aantal regels per pagina & Type grootte veranderen in een MS Word-document

Als u de manier waarop uw Word-document zal worden weergegeven zowel op papier als op het scherm aan te passen, dan kunt u de verschillende opmaak voorwaarden te wijzigen. Het aantal regels per pagina wordt gedefinieerd voor een deel door de bovenste en onderste marges die de pagina gebruikt en dus te verhogen of het aantal lijnen op het scherm te verminderen, kunt u de marge grootte te veranderen. Ook de lettergrootte heeft ook invloed op het aantal woorden op uw pagina. U kunt de lettergrootte veranderen in het Woord lint.

instructies

Lettertypegrootte

1 Open "Microsoft Word." Druk op 'Ctrl' + 'O'. Lokaliseren en een voorbeeld Microsoft Word-document te openen.

2 Druk op 'Ctrl' + "A" om alle tekst te selecteren.

3 Klik op het tabblad Startpagina, de drop-down menu naast de naam van het lettertype (default cijfer "12"). Kies uw nieuwe lettergrootte.

Regels per pagina

4 Klik op het tabblad "Pagina-indeling", dan "Pagina-instelling" en vervolgens "Marges."

5 Kies een van de template marges en kijk of het werkt voor uw doel.

6 Klik op "Custom Margins" als u de volledige controle over de marge omvang willen. Manipuleren van de bovenste en onderste marges totdat u het aantal regels per pagina die u wilt.

Hints

  • U kunt ook verhogen of het aantal regels per pagina verlagen door het manipuleren van de ruimte tussen de regels (tabblad Start) en de keuze voor enkele regelafstand, dubbele regelafstand en andere regelafstand opties.