Hoe maak je een DLA Mascot Maak

DLA is de afkorting voor het Defense Logistics Agency. Het Defense Logistics Agency is het grootste logistieke combat support organisatie van de Verenigde Staten, het aanbieden van hulp, zowel in oorlogstijd en in vredestijd tot militaire takken, evenals civiele agentschappen en buitenland. Als je school biedt een DLA programma, kunt u een mascotte te vertegenwoordigen willen. Met de juiste software kunt u een DLA mascotte te plaatsen op de website, nieuwsbrieven, e-mails van uw DLA organisatie en meer te maken.

instructies

1 Maak een schets van uw DLA mascotte op een vel papier computer met behulp van een pen of potlood. Overweeg een personage versierd in militair uniform en houden van een militair geweer voor een DLA mascotte of iets dergelijks. Maak uw DLA mascotte vertegenwoordigen defensielogistiek.

2 Scan de sketch op uw computer en sla het ergens dat gemakkelijk toegankelijk is. Start uw beeldbewerkingsprogramma. Een voorbeeld van een ideale beeldbewerkingsprogramma is Adobe Illustrator.

3 Klik op "Nieuw Document." Klik op "File". Klik op "Edit". Klik op "Place." Selecteer de schets van uw DLA mascotte van de harde schijf van uw computer. Verplaats de afbeelding totdat deze is gecentreerd op de sjabloon.

4 Klik op "Create New Layer" uit het "Lagen" panel. Klik op de "Pen" tool en de schets te traceren. Klik op "Brush" en selecteer een borstel om bepaalde lijnen op uw DLA mascotte beter te markeren.

5 Klik binnen een getraceerd gebied. Klik op de knop "Fill" en selecteer een kleur waarmee het overgetrokken gebied te vullen. Klik op "Stroke Color" in het menu "Brush" om de lijnkleur aan elk gevuld gebied wedstrijd.

6 Klik op 'Opslaan als. "Noem het bestand en vervolgens opslaan.

Hints

  • Klik "Stroke gewicht" van de "brush" paneel om de dikte van de penseelstreken passen.
  • Sla uw document op gezette tijden, zodat je niet al je vooruitgang in het geval van een computer hangen of stroomuitval verliest.