Hoe krijg je Android op een computer

Officieel is het Android-besturingssysteem draait op smartphones en tablets ontworpen voor Android in het bijzonder. Echter, omdat Android is een open-source besturingssysteem, gebruikers kunnen het aan te passen en voer het uit op een personal computer. U kunt Android draaien op uw personal computer als je wilt om het uit te testen of Android apps die je ontwikkelt testen.

instructies

1 Ga naar android-x86.org/download~~V en download dit beeld de Android iso.

2 Plaats een lege cd in de cd-brander. Dubbelklik op het iso-bestand dat u wilt downloaden, en klik op "Burn" in het pop-up menu. Dit werkt alleen op Windows 7. Als u een eerdere versie van Windows hebt, moet u software van derden die iso-bestanden kunnen op schijf branden en volg de instructies voor dat programma te krijgen. Wanneer het bestand eindigt branden, zal uw CD-lade te openen. Sluit het proberen met de CD in en sluit de computer.

3 Herstart je computer. Druk op de toets op het toetsenbord nodig om op te starten vanaf een cd als je logo fabrikant van uw computer. Verschillende fabrikanten hebben verschillende toetsen die u dient in te drukken. De toetsen "ESC" "F10" worden vaak gebruikt.

4 Gebruik de pijltoetsen om te benadrukken - ". Enter" "Installatie Android Harddisk" en druk op

5 Markeer een partitie te Android installeren om de lijst met partities op uw harde schijf. Druk op "O."

6 Highlight "Do Not Partition" om Android draaien in uw huidige besturingssysteem. U kunt ervoor kiezen om uw drive opnieuw te formatteren en gewoon lopen Android. Maar, zult u alle gegevens kwijt op uw harde schijf als je dat doet. U moet testen Android alvorens dat te doen. Druk op "O."

7 Druk op "Y" te selecteren die u wilt Grub, een bootloader installeren. Android zal installeren.

Hints

  • Windows werkt niet goed met andere besturingssystemen. Je zou kunnen overwegen om een ​​aparte partitie voor Android om op te lopen en het gebruik van die partitie naar Android draaien.
  • Android is niet ontworpen voor personal computers en kunnen niet goed geïnstalleerd of goed te laten werken met de hardware van uw computer. Je moet alleen proberen om Android te installeren als u een ervaren computergebruiker.