Hoe maak je Cite een krantenartikel van een website

Hoe maak je Cite een krantenartikel van een website


Verantwoordelijk auteurschap vereist een schrijver om referenties te verstrekken voor zijn of haar bronnen. Er zijn opgericht manieren om bronnen te citeren, maar kranten steeds meer te produceren pagina's voor hun websites die onderscheiden van hun papieren edities zijn, is de methode van de citatie moest worden aangepast. De basis voor hoe u deze informatie citeren is het "Handboek MLA voor schrijvers van Research Paper," momenteel in zijn zevende editie. MLA (Modern Language Association) stijl is de meest gebruikte formaat om bronnen te citeren. Dit voorbeeld van hoe je een volledige citaat te bouwen zal de fictieve krant website, het gebruik van "Texas Times Online."

instructies

1 Begin met de naam van de auteur - de schrijver of schrijvers die het artikel schreef. Dus voor ons voorbeeld gebruiken we:

Whitman, Walter.

2 Volg deze met de titel van het artikel (die ook bekend zou worden als de kop). Bijvoorbeeld:

"Het zingen van een Lied van Myself:. The New Karaoke"

3 Voeg vervolgens de naam van de publicatie / website en de datum van publicatie. In ons voorbeeld:

Texas Times Online, 4 juli 2000.

4 Onmiddellijk na de publicatie / website naam en de datum van publicatie, een lijst van hoe je de informatie bekeken en de datum waarop u de informatie toegankelijk is. Bijvoorbeeld:

Web. 25 december 2010.

5 Breng al deze informatie samen. Het moet lezen als dit:

Whitman, Walter. "Het zingen van een Lied van Myself:. The New Karaoke" Texas Times Online, 4 juli 2000. Web. 25 december 2010.

Vanuit dit citaat, kan iedereen die geïnteresseerd is gemakkelijk te controleren of de krant of website correct is geciteerd.

Hints

  • Het is niet meer nodig om de URL (Uniform Resource Locator) in het citaat toe, omdat dat URL veranderen vaak en documenten soms in meer dan één locatie op het Internet. Als je voelt dat het nodig is om de URL toe te voegen, zou je het je na alle andere informatie, afgezet met punthaken. Dus, in ons voorbeeld:
  • Whitman, Walter. "Het zingen van een Lied van Myself:. The New Karaoke" Texas Times Online, 4 juli 2000. Web. 25 december 2010. <http://search.texastimes.co.tt>.
  • De volgorde waarin de informatie wordt genoemd gebied dan de nauwkeurigheid.
  • Zorg dat er geen wetten van intellectueel eigendom schendt bij het gebruik van geschreven bronnen.