Hoe krijg ik de Digital Clock Screen Saver?

Hoe krijg ik de Digital Clock Screen Saver?


De xclock Digital Clock Screen Saver is een gratis programma gemaakt door Xequte Software. De screensaver is voorzien van een zwarte achtergrond met gloeiende groene digitale nummers die het gemakkelijk maken om de tijd te zien terwijl uw computers is ingeschakeld, maar niet in gebruik. Een van de voordelen van de xclock Digital Clock Screen Saver is dat het langzaam de klok beweegt rond het scherm om burn-in te voorkomen.

instructies

1 Toegang tot de gratis download pagina voor de xclock Digital Clock Screen Saver. Het programma is compatibel met de volgende Windows-besturingssystemen: Windows 7, Vista, XP, 2000, ME en 98.

2 Controleer uw schermresolutie om ervoor te zorgen dat het is minstens 1024-by-768, de minimaal aanbevolen resolutie voor de Clockx Digital Clock Screen Saver. U kunt opties te vinden om de schermresolutie van uw computer in het Configuratiescherm onder "Display Settings."

3 Klik op de "download" knop oranje om te beginnen met het downloaden van de Clockx Digital Clock Screen Saver op uw computer. Eenmaal geselecteerd, zal er een dialoogvenster verschijnen waarin u gevraagd om de xclock.exe bestand op te slaan op uw computer. Om verder te gaan, klikt u op de optie "Save File".

4 Dubbelklik op het gedownloade bestand xclock.exe en bevestigen dat u het programma wilt uitvoeren op uw computer. Eenmaal termijn zal de Digital Clock Screen Saver setup scherm verschijnen.

5 Volg de instructies op het scherm om de digitale klok screensaver op uw computer te installeren. Eenmaal geïnstalleerd, zal de screensaver klaar voor gebruik. Wilt u een van de instellingen te wijzigen, gaat u naar de "Screen Saver Instellingen" in uw Control Panel. Hier kunt u de snelheid en de richting van de beweging van de klok, evenals de lengte van de tijd dat uw computer niet wordt gebruikt voor de schermbeveiliging inschakelen wijzigen.