Hoe te verwijderen van een Compaq Hard Drive

Pre-built computer systemen zijn ontworpen om alles wat je nodig hebt om een ​​goed functionerende computer direct uit de doos omvatten, maar er zijn een aantal aftermarket onderdelen en upgrades die u wilt toevoegen aan uw pc. Hoewel de specifieke componenten kan van model tot model, Compaq computers algemeen vrij eenvoudig om een ​​aantal upgrades op. Een van de meest voorkomende upgrades, het vervangen van een harde schijf, moet u eerst weten hoe u de oude harde schijf te verwijderen. U kunt deze eenvoudige taak uit te voeren binnen een paar minuten, zodat je in staat om een ​​nieuwe harde schijf te installeren met gemak.

instructies

1 Schakel de Compaq computer, de stekker uit de muur om ervoor te zorgen dat het zal niet per ongeluk worden ingeschakeld, terwijl je werkt aan de interne onderdelen. Nadat de computer uit het stopcontact is geweest, drukt u de knop eenmaal om eventuele elektriciteit die in de voeding of andere componenten kunnen worden gehouden ontladen.

2 Verwijder de schroeven aan de linker zijpaneel van de computer geval op zijn plaats. Afhankelijk van het model van uw Compaq PC, kunt u schroeven in plaats van de standaard kruiskopschroeven te vinden. Deze kunnen gemakkelijk ook worden losgeschroefd. Afhankelijk van hun ontwerp, maar je mag niet in staat zijn om ze volledig te verwijderen. Zodra het zijpaneel is niet meer op zijn plaats, schuif het terug om het te verwijderen. Als het nog steeds niet gekomen verliezen, zorg ervoor dat er geen klem. Zoeken naar een zwart plastic of rubber stuk op de achterzijde van de computer naast het paneel kunnen vastgemaakt glijden. Zet het paneel opzij.

3 Leg de computer op zijn kant zorgvuldig, zodat u gemakkelijker toegang tot de binnenkant van de computer kan hebben. Zoek de harde schijf in een 3 1/2-inch montagebeugel onder cd- en dvd-stations van de computer. Als uw Compaq computer een floppy disc drive als goed, zal de harde schijf eronder gemonteerd worden.

4 Koppel de twee kabels aangesloten op de achterkant van de harde schijf. Men zal komen uit de voeding, terwijl de andere het moederbord datakabel en zal ofwel breed en plat of dun en rood. Verplaats de kabels uit uw manier, om ervoor te zorgen dat ze handig om terug aansluiten op uw nieuwe harde schijf als het eenmaal is geïnstalleerd zal zijn.

5 Schroef de twee kleine schroeven waarmee de vaste schijf op zijn plaats houden. Leg ze opzij, zodat je in staat om ze te gebruiken om een ​​nieuwe harde schijf in de bevestigingsbeugel te monteren wanneer u klaar bent om het te installeren. Zodra de schroeven zijn verwijderd, alles wat overblijft om te doen is om de harde schijf van uw Compaq computer schuift uit de houder en leg het opzij.