How To Songs Om een ​​Creative ZEN dragen zonder Windows Media Player

Je hebt net een heleboel liedjes en gedownloade ze op je computer. Helaas, als je niet achter je computer kun je niet naar hen luisteren, dus moet je ze overzetten naar uw Creative Zen. Helaas, om wat voor reden Windows Media Player niet in staat is om de overdracht voor u doen. Dit betekent dat je zult moeten Windows Explorer in plaats daarvan te gebruiken en doe een handmatige overdracht door het vinden van de muziekbestanden en kopiëren ze op je Creative Zen.

instructies

1 Sluit uw USB-kabel in de bodem van uw Creative Zen vervolgens in uw computer. Wacht tot Windows om uw Zen-speler op te sporen.

2 Open de map muziek in Windows. Om dit te doen in Windows 7, klikt u op het mappictogram rechts naast de knop "Start", selecteer vervolgens "Music".

3 Klik met de rechtermuisknop op het nummer dat u wilt kopiëren en selecteer "Kopiëren" in het menu.

4 Open uw Zen-mediaspeler. Om dit te doen, klikt u op 'Start', 'Computer', klik dan op de naam van uw Zen-speler. Open de map "MUSIC". Klik met de rechtermuisknop en selecteer 'Plakken'. De song die u hebt gekopieerd zal worden overgedragen van uw computer naar je Zen-speler.

Hints

  • U kunt meerdere nummers tegelijk selecteren door te klikken en te slepen met je muis over de nummers die u wilt.