Hoe Sneller internet met NetZero Krijg

Upgraden van uw NetZero internetverbinding kan bespaart u tijd wachten voor bestanden te downloaden en het verbeteren van uw totale online ervaring. Voor de meeste NetZero klanten, kunt u een snellere internetverbinding zonder betaling belachelijke prijzen te krijgen. Zolang je bereid zijn om wat bellen en doe wat onderzoek, zult u waarschijnlijk in staat zijn om een ​​verbinding die beter past bij uw behoeften.

instructies

1 Controleer uw huidige snelheid van Internet. Open een snelheid test website, zoals dslreports Speedtest of Speakeasy en laat het uw snelheid van Internet (zie bronnen) te meten. Probeer dit op verschillende tijdstippen van de dag. Gemiddeld uw snelheid resultaten.

2 Neem contact op met NetZero en vraag welke snelheid je zou moeten krijgen. Als u berekenen dat u ontvangt beduidend langzamer dienst, vraagt ​​het bedrijf om het probleem op te lossen. Als uw snelheid juist is, vraag hoeveel het gaat kosten om uw plan te upgraden.

3 Koop een sneller plan met NetZero. Als NetZero een snellere plannen heeft, contact opnemen met een breedband-provider om een ​​snellere plan te krijgen. Lokale nutsbedrijven, zoals telefoon en kabelbedrijven bieden vaak toegang tot breedband internet.