Hoe te herstellen Symantec Collectieve Antivirus Password

Hoe te herstellen Symantec Collectieve Antivirus Password


De Symantec Antivirus Corporate Edition biedt real-time antivirus en malware bescherming. Het systeem heeft een administratieve console die meerdere computers kunt beheren, wat ideaal is voor bedrijven en kantooromgevingen. De administrator wachtwoord kan worden verloren of vergeten, maar Symantec Antivirus Collectieve heeft verschillende manieren om het wachtwoord aan het herstellen. Het standaard wachtwoord bij de installatie is altijd "symantec," en het is goed om deze optie eerst te proberen. Een wachtwoord reset is ook beschikbaar als u de huidige administrator login informatie niet kan herstellen.

instructies

standaard wachtwoord

1 Start de Symantec Collectieve Antivirus programma.

2 Enter "symantec" als de gebruiker met beheerdersrechten.

3 Gebruik "symantec" als wachtwoord.

4 Laat het programma volledig geladen. Klik op de "Symantec Installation Directory" tool.

5 Klik op het tabblad 'Wachtwoord vergeten'. Volg de instructies op het scherm.

Reset Password

6 Op je computer, ga naar het menu "Start", selecteer "Mijn Computer 'en vervolgens' Lokaal station (C :)." Selecteer vervolgens "Program Files", gevolgd door "Symantec," en vervolgens "Symantec System Center" en vervolgens "Extra."

7 Dubbelklik op het pictogram "IFORGOT.exe" om het wachtwoord reset tool te lanceren.

8 Selecteer de "primaire server" veld en voer de naam van uw primaire server (office naam, de naam van de afdeling, of wat je hebt gekozen tijdens de installatie).

9 Typ "admin" in het veld gebruiker.

10 Voer een nieuw wachtwoord in het kader van de "New Password" en "Confirm New Password" velden. Klik op de "Reset Password" om te bevestigen.

Hints

  • probeer dan het standaard wachtwoord van de beheerder altijd voorop.